fbpx

DJ Marky i MC Stamina

Odličan drum'n'bass ritam  dobro je prodrmao sve u klubu "Poseydon". Nastup prilično zapaženog Marky-a je ono što će svi pamtiti sa ove žurke. 
Na žurku dolazimo oko ponoći  i odmah primećujemo dugačak red na ulazu i nasmejana lica, što u startu obećava. Ovo već postaje šablon, ali zaista, domaća podrška je retko kada izneverila. Tako je bilo i ovog puta. U momentu kada smo ušli u klub on je polako počeo da se puni, a verne klabere su do tada Necone, a potom i Side 1 odlično pripremili za zvezdu večeri. 
Oko 1.30 na binu izlazi uigran dvojac - Marky koji je prvi sinonim za drum'n'bass scenu Brazila i MC Stamina. Njihova saradnja traje već šest godina. Odlika svakog dobrog MC-a je da uspostavi dodatni kontakt s publikom, što Stamina i čini. U prvih nekoliko rečenica je pozdravio publiku i najavio dobro d'n'b prženje. Nakon toga, stvar u ruke uzima Marky koji svojim setom razuzdanoj masi nije dozvolio ni sekund predaha. 
"Poseydon" je tada već bio prepun, a dobar vibe brzo se prenosio po klubu. Ljudi su bili u odličnom raspoloženju, puni energije i đuskalo se na sve strane. Marky odličan, lepo je videti kada DJ prati publiku u odličnom raspoloženju i stvar dodatno greje energičnim setom. Stamina nije ispuštao mikrofon sve vreme, a čak je otpevao i stvar "Barcelona" - za Ronaldinja. 
Sve ovo se događalo u prizemlju kluba, dok je na spratu, u malom klubu muziku vrteo Kinetic Vive. Organizator se pobrinuo i za ljubitelje nešto drugačijeg zvuka - imali smo priliku da biramo. Mnogi pamte nezaboravan nastup na Exitu, kada je Marky bukvalno sve zapalio svojim ludim setom, a ove večeri smo bili svedoci da magija još uvek traje.
Više fotografija...

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.