PAKAO, KAO DA SI U VOJSCI, OVO MI NIJE TREBALO: Đorđe David oglasio se iz bolnice

Đorđe David danas je obavestio javost putem Instagrama da su rezultati testiranja pokazali da je oboleo od korone.

- Nažalost... potvrđeno mi je upravo da imam COVID-19! Ne kapiram... Očajan sam. Virus će da prođe, ali... Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi... čuvajte se. Molim vas! - napisao je on.

- Ovako... Upala pluća, stravično kašljanje. Temperatura tu i tamo, šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar... onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negde svesni da to stvarno može da se desi svakom - započeo je roker a zatim dodao:

- Ako smo u početku mislili da je ovo preterivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem... ja sam živ primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve prijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu, svoje kolege iz žirija iz "Zvezde Granda", Popoviću hvala ti. Preživeću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće - zaključio je Đorđe David iz bolnice i pod zaštitnom maskom govoreći za Prvu televiziju.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: djordje_david/Instagram

Pogledajte još