PORODICA ZGRANUTA: Andreana Čekić kupila stan na Markovo ime?!

Andreana Čekić je očito brzo vratila veru u muškarce, pa je, nakon ružnog razvoda od svog bivšeg muža Ivana Miladinovića, srce, dušu, ali i novčanik otvorila vereniku Marku Miloševiću.

Ona je toliko srećna u ljubavi sa njim da je za njihov novi počeak kupila stan na njegovo ime.

- Andreana i Marko su nakon turneje u Americi shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Iako se Andreana u jednom trenutku pokajala što ga je povela sa sobom jer su se tamo često svađali, a u jednom trenutku čak i prividno raskinuli, sada je sve u najboljem redu i otpočeli su zajednički život. Andreana je posle razvoda bila kod svoje majke u stanu, a Marko se nakon što je ostavio ženu vratio u svoju porodičnu kuću. Kako bi imali svoju privatnost, iznajmili su stan, ali je Andreana želela da kupe svoj i konačno se skuće - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

- Pošto nisu imali dovoljno novca, dogovorili su se da ona malo pojača tempo, da peva i vikendom i radnim danima, i evo, brzo im se posrećilo. Odlučili su se za nekretninu na Vračaru, a koliko znam, stan je kupljen na Markovo ime. Iako je to zajednički stan, ipak se Andreana mnogo više dala. Radila je non-stop poslednjih meseci. Ona ga je maltene sama kupila. Pretpostavljam da ga je stavila na Markovo ime jer smatra da je on glava porodice i da to tako treba, ali mislim da opet pravi istu grešku kao i sa prvim mužem. Ne znam kada će shvatiti da je muškarac taj koji treba da se brine o njoj, a ne da ona večito finansira svoje momke i muževe. Uostalom, Marko je u procesu razvoda, još uvek nije slobodan čovek.

Izvor: Svet.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.