NEĆU MU BITI KUMA: Andreana Čekić progovorila o venčanju Darka Lazića

Pevačica Andreana Čekić, kuma Darka Lazića, otkrila je da neće biti kuma na velikoj svadbi koju pevač i njegova nova izabranica Katarina prave u avgustu.

- Neću, iako se avgust primakao, verujem da i Darko i Katarina imaju svoje kumove. Sigurno ću se veseliti na svadbi - rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

Katarina i Darko su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav još pre nekoliko meseci, a u avgustu planiraju da naprave veliku proslavu.

- Njih dvoje se ne odvajaju. Žive zajedno, a Darko svaki slobodan momenat koristi da bude sa Kaćom i decom, koju ima iz prethodnih ljubavnih priča. Za Katarinu bi skinuo i zvezde sa neba, pa planira da napravi veliku svadbu, na kojoj će okupiti oko čak 700 zvanica - ističe izvor blizak pevaču i dodaje:

- Želja mu je da veselje bude i u njegovom Brestaču i u Novom Sadu, a kako stvari stoje tako će i biti. Danima razmišljaju o detaljima, a većinu stvari prepustio je Katarini, koja uživa u pripremama. Zamislila je da promeni četiri venčanice na svadbi, dok će gostiju biti iz mnogih krajeva sveta.

Izvor: Kurir.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još