NE VOLE KARANTIN: Koja tri horoskopska znaka najteže podnose izolaciju?

Sigurno nikome nije lako zbog uvedenog vanrednog stanja i mera izolacije, ali ova tri znaka već planiraju putovanja nakon karantina.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima poprilično pogađa novonastala situacija, a posebno zbog toga što moraju da budu na istom mestu duže od nekoliko dana.

Samoizolacija, kako piše "Your Tango", najteže pada Blizancima, Vagi i Ovnu.

Blizanci

Blizancima je već dosta svega i žele da idu na žurku. Njima je nezamislivo da provode svako veče u kući nad knjigom ili serijom. Oni su jednostavno jako otvorene i jako društvene osobe koje nisu naučile da uživaju same.

Vaga

Vage su zavisne od drugih ljudi kada je u pitanju zabava i razonoda. Iako ne lude poput Blizanaca, Vagama istinski nedostaju druženja i zabave, pa već sada planiraju što će da rade za nekoliko meseci, gde će da putuju i koga će da vide.

Ovan

Ovnovima fali avantura. Oni su pravi avanturisti kojima dan nije dobar ako u njemu nisu saznali ili otkrili nešto novo, napravili nešto spontano ili totalno ludo. Iako neki Ovnovi deluju zatvoreno, kada ih upoznate, shvatićete da je to daleko od istine. Ipak, ono što ih razlikuje od ekstrovertnih Blizanaca je činjenica da itekako znaju da uživaju sami.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još