SADA SU ISPLIVALI ISTINSKI PRIORITETI: Seka Aleksić otkrila prednosti izolacije (FOTO)

Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom provodi dane u izolaciji, poštujući državne mere u bori protiv koronavirusa.

Popularna pevačica ozbiljno je shvatila borbu protiv smrtonosne bolesti koja širom sveta odnosi ljudske živote, a svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram svakodnevno savetuje da ostanu kod kuće i sačuvaju svoje zdravlje.

U kući u Staroj Pazovi pevačica provodi vreme sa svojom porodicom i ističe kako su je upravo dani izolacije približili njima i kako su najvažnije stvari u životu sada došle u prvi plan.

- Evo ga i petak, a mnogi to ne znaju. Stigao je, i možda, po prvi put u nečijem životu je prošla nedelja ali ne u iščekivanju petka. Za većinu ljudi više dan nije "ponedeljak" ili "moram na posao" nego je - jednostavno dan. Ne brojimo ih. Sve staje. Nadam se da će nas ovo približiti sadašnjem momentu, približiti nama samima. Da budemo svesniji nepovratnog vremena i dragocenih ljudi. I da ne karakterišemo dan kroz umor i stres nego da dan bude ono što jeste - samo dan. "Stanite, usporite, previše žurite". Sada smo, hteli to ili ne hteli, prinuđeni da usporimo i pojednostavimo sve. Da život teče. Da ne silimo odlaske, ne čekamo red u saobraćaju i da, bar od 17h do 5h ne žurimo nigde. Jednostavnost je ključ i na kraju se ispostavlja da joj se vraćamo. Ovo je vreme kada isplivavaju na površinu zaista bitne stvari u životu i gde se vide istinski prioriteti. Gledajte da cilj svega ne bude "samo da prođe" nego da po nešto svi iz ovoga naučimo i izvučemo - svako ono što njemu treba. I naravno, ostanite kod kuće i fokusirajte se na ono najbolje što vas okružuje. Uživajte u dragocenim trenucima sa svojim najmilijima. Posvetite vreme zajedničkim aktivnostima koje vam donose mir i ispunjavaju vas radošću - napisala je Seka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još