ČOLAK I KRUNIĆEVA GUŠILI SE U SUZAMA: Ivana izbačena iz "Zadruge" (VIDEO)

Voditelj Ognjen Amidžić pozdravio je večeras zadrugare, a onda je krenulo izbacivanje. Pre nego što je proglašeno ko napušta imanje nominovani zadrugari Anabela Atijas, Ivana Krunić i Nikola Orozović igrali su igricu koja im donosi dupliranje glasova.

Na kraju igre Ivana Krunić je imala 6 loptica u svoj kanti, Anabela Atijas je uspela da ubaci 7 loptica, dok je Nikola Orozović imao najviše lopti - 14, tako da je ovaj zadrugar pobedio u igri i sebi obezbedio dupliranje glasova.

Posle dupliranja 87 posto glasova publike imala je Anabela Atijas koja se zahvalila svima koji su glasali za nju, 10 posto glasova dobio je Nikola Orozović, dok je svega 3 posto glasova publika obezbedila Ivani Krunić.

Ivana Krunić odmah je završila u suzama, a plakao je i njen dečko Bane Čolak. Njima je teško pao rastanak, pa su zato jedno drugo tešili.

- Budi ponosan na mene. Volim te, volim te! Mnogo te volim, ljubavi. Nemoj ništa da brineš. Čekam te napolju, sve pripremam kada izađeš. Preponosna sam na tebe - izjavila je Ivana.

- Mnogo te volim - rekao je Čolak.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još