PORODICA IZNAD SVEGA: Vesna Đogani oglasila se nakon Anabeline priče da su je Đole i Slađa pokupili ispod mosta (FOTO)

Anabela Atijas je u "Zadruzi" izjavila da je Đoletovu sadašnju suprugu Vesnu ispod mosta pokupila Slađa Delibašić, njegova bivša supruga.

Ovim povodom oglasila se Vesna Đogani, koja je putem storija podelila brojne poruke podrške koje su joj slali fanovi nakon ove izjave zadrugarke.

- Novonastala situacija je jako čudna, ničim izazvana, ne znam zbog čega i ne razumem potrebu. Osećam odgovornost prema svima vama koji mi sada pišete i sekirate se zbog situacije, želim da napravim vlog i da se svima vama obratim. Neverovatnu, podršku i ljubav mi pružate, hvala vam na tome - rekla je Vesna i na kraju objavila status koji je dirnuo mnnoge.

- Porodica je ipak iznad svega. Hvala svima na divnim porukama podrške - napisala je harizmatična plavuša.

Pratioci su joj poručili da je kraljica i dobar čovek pre svega.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: djoganivesna/Instagram

Pogledajte još
4 komentara
 1. nina says

  Gade mi se Djole i Vesna, sta to ona glumi sveticu RAZVELA JE COVEKA 20 GODINA STARIJEG OD SEBE. FOLIRANTKINJA MUTAVA! JAVNA JE TAJNA DA JE DJOLETOVA DECA I SLADJINA PREZIRU.PO CEMU JE ONA UGLEDNA. KORELA KOZA OVCU

  1. Jovan says

   Nije butno odakle su pokupili Vesnu Đole se sa Slađom rastao to bi se desilo kad tad nisu ni prvi ni zadnji verujem da je Vesna Đoletu dobra žena nije bitno to ,,ispod mosta “ a Anabela je ostala uvek ista menja muškarce kao čarape zato neka ćuti i gleda sebe !

 2. Lela says

  „Porodica iznad svega!“ Reče žena koja je preotela oca dvoje dece i muža ženi koja joj je otvorila vrata svog doma. Koje smo/ste ovce …..kad neko nema ni obraza!!!!

 3. Slavica says

  Lepo se oduzila zeni koja je spasla od gladi i dovela je u kucu ,tako sto joj zavela muza.Bas je postena i moralna osoba.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.