ISTINU ZNAM SAMO JA: Slađa Delibašić odgovorila na Anabelinu izjavu da je Vesnu Đogani "pokupila ispod mosta"

Pevačica Vesna Đogani poslednjih dana glavna je tema u medijima, jer je Anabela Atijas iznela niz prozivki na njen račun, uključujući i to kako je "Slađa Vesnu pokupila ispod mosta".

Sada je svoj komentar na priču koja je potresla mnoge dala i Slađa Delibašić.

Naime, Anabela je rekla da je Đole Đogani oženio ženu koju je njegova tadašnja supruga Slađa "pokupila ispod mosta". Nakon ovoga plavokosa pevačica je emotivnom objavom pokazala gde je nekada živela i otkrila da je bila siromašna devojčica.

Đoletovu bivša žena tokom razgovra za Telegraf.rs Vesnu je nazvala svojom drugaricom i svojim postupkom je "zapušila usta" Anabeli.

- Istinu znam samo ja, ništa me više ne interesuje. Svako može da priča šta hoće, mene to ne zanima. Bitno mi je da sam u dobrim odnosima sa svojim bivšim mužem, zbog dece, a jesam. Sa Vesnom sam takođe u korektnim odnosima, a šta će ko da kaže o meni i njoj, mojoj drugarici, stvarno me ne zanima - rekla je pevačica.

Na pitanje šta bi rekla Anabeli da je u mogućnosti da ragovara sa njom, Slađa je odgovorila:

- Ništa nemam da kažem ni za koga iz porodice Đogani, sve ih poštujem i volim, celu tu porodicu. Ja nisam 20 godina deo te porodice. Bavim se svojom decom i svojom unukicom, živim neki lep i skroman život, srećna sam.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: sladjadelibasic/Instagram

Pogledajte još