NE ČUDI ME DA JU JE ŠAR PEJ MALTRETIRAO: Ljuba Pantović o navodima da je David Dragojević udario Anu Korać

Nekadašnja rijaliti takmičarka i majka bivše devojke Davida Dragojevića, Ljuba Pantović oglasila se nakon informacije da je David navodno udario svoju sadašnju devojku, učesnicu Zadruge, Anu Korać.

- Mene ne čudi da je šar pej nju maltretirao niti bilo šta od toga, zato što smo ceo taj film odlgedali u prošloj sezoni Zadruge, isto to stajanje na vratima, pretnje, zaletanje da se uradi neko pesnicom u glavu, maltretiranje i sve ostalo... On je to radio Aleksandri. Ja sam i u prošloj sezoni pitala kako će taj klošar živeti pored Ane? Totalno je nebitno šta radi, kako radi, sa kim. Devojka je lepo živela! On se njoj uvalio! - rekla je Ljuba i dodala da je ona osetila da je David folirant dok je još bio u vezi sa njenom kćerkom i uzimao od nje pare, kao da je zato bila protiv te veze.

Ana Korać i David su zimus napravili pauzu, a domaći mediji su preneli da je tom prilikom David udario Anu.

- David je fizički nasrnuo na Anu, izbila je tuča, imala je ozbiljan problem sa njim! Udario ju je, uvalio se kod nje u gajbu, nije znala šta da radi... Posvađali su se, ona je htela da izađe iz stana... Stajao je na vratima, nije joj dao da izađe! Kada mu je prišla, on ju je tu udario, gurnuo, šamar joj zavalio - rekao je za "Pink.rs" nekadašnji rijaliti učesnik i Anin prijatelj, Miljan Vračević.

Ana i David trenutno borave u Zadruzi 3 i deluje da su srećni kao i da ljubav među njima cveta.

Izvor: Pink.rs
Foto: ifbb_pro_ljuba_pantovic/Instagram

Pogledajte još