NA DANAŠNJI DAN RODIO SE MUŠKARAC MOG ŽIVOTA: Nataša Bekvalac uputila emotivnu rođendansku čestitku sestriću Noi (FOTO)

Pop zvezda Nataša Bekvalac oduvek je isticala da joj je podrška porodice najvažnija za napredovanje u privatnom i poslovnom životu. Njena mlađa sestra Kristina njen je najjači oslonac, iako pevačica ima i stariju sestru Draganu.

Lepa Novosađanka danas je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram uputila je emotivnu rođendansku čestitku Kristininom drugom detetu, sinu Noi.

- Na današnji dan pre tri godine rodio se muškarac mog života! Sećam se, tvoja mama Kika i ja sele smo u auto i slušale smo super muziku dok sam je vozila u porodilište... Smejale smo se... Doktorka mi je dozvolila da budem pored tvoje mame dok si dolazio na svet, držale smo se za ruke, namučio si je dobrano... Tvoja mama kao i u životu bila je hrabra kao retko koja žena a ti... Prelep i glasan... Kao i sada... Naravno pravo iz maminog stomaka u ruke sam te uzela ja i to je osećaj na kom sam doveka zahvalna i tebi i tvojoj mami Kristini Bekvalac. Srećan rođus Noklice moja - napisala je Nataša pored fotografije na kojoj drži tek rođenog dečaka.

Plavokosi Noa miljenik je porodice, jer je jedini dečak među devojčicama koje su rodile sestre Bekvalac. Naime, Dragana Šekularac je rodila Teodoru i Saru, Nataša je majka Hane i Katje, dok Kristina ima ćerku Petru.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još