MIKI ĐURIČIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Luna Đogani je glupa, Anabela i Gagi dobili su šansu preko nje!

Miki Đuričić, nekadašnji učesnik rijalitija Zadruga, ugostio je Ognjena Amidžića i sa njim pričao o tamošnjim aktuelnim dešavanjima.

Neizostavna tema su bili Đoganijevi, odnosno redovno i brutalno sukobljavanje Anabele Atijas, Gagija Đoganija, njihove kćerke Lune Đogani uglavnom sa i zbog njenog dečka Marka Miljkovića.

Istakao je da smatra da Luna nije loša devojka, ali da je oduvek govorio da je glupa, a otkrio i šta misli o njenim ljubavnim izborima.

- Meni je žao te devojke Lune. Dok nije ušla Anabela, ono što sam video, Gagi mi je bio najnormalniji. Ne dira nikog, malo jeste on onako, kasno pali, ali nije loš bio, bio je okej lik, nije bio zlonameran. Sad je ušla njegova bivša žena, kažu da je bio ovakav, onakav. On želi novu šansu i dobio je. I on i Anabela su dobili šansu preko Lune. E sad, ti Anabela si ušla da je razdvojiš od Marka, a što nije ušla kad je bila sa Slobom? I ja sam podržavao tu ljubav, ali je l' taj Marko ne valja? I Sloba nije valjao. Druga stvar, gde si bila da kažeš kćerki koja ne zna da peva da joj ulažeš u karijeru? To sad kao kad bi moj Mirko rekao da će da radi nešto, pa gde ćeš? I sad Luna je lagala Marka, Anabelu. Ja sam za Lunu uvek govorio da je glupa, ali mislim da nije loša. Treba Gagi i Anabela da ostanu us*ani, ali ne, treba ćerku da opere. Ono što je Luna pričala da je lagala, možda ona ništa nije lagala da bi to leglo, da bi njih oprala, ali nije se nadala da će mama doći na televiziju i reći sve - bio je iskren Miki.

Izvor: Mondo.rs
Foto: mikidjuricickupinovo/Instagram

Pogledajte još