NAJBITNIJE JE DA SVE OVO PROĐE: Ivana Pavković i Petar Mitić ne brinu za svoj budžet

Ivana Pavković i Petar Mitić sa sinom Vujadinom već više od mesec dana borave u Vranju kod Petrovih roditelja, a pregršt slobodnog vremena pevačica je iskoristila i na usavršavanje još jednog zanata - šišanja! Prvi korisnik Ivaninih usluga bio je Petar, a Ivana ne krije da često i sama sebe sređuje, kada ne stigne da ode kod frizera.

- Iskrena da budem, ja često i sama sebe ošišam kada negde žurim, kada shvatim da zbog gužve u gradu ne mogu da stignem da odem kod frizera, tako da mi šišanje nije stran zanat. Ipak, mašinicom sam sad prvi put to radila, pa sam potražila pomoć od frizera koji mi je putem telefona objasnio kako da kratim kosu mašinicom, a pored toga pogledala sam i neke tutorijale. Iskreno, baš sam ošišala Petra. Posle njega sam šišala i svekra i Vujadina - objašnjava pevačica i dodaje da ona i Petar ne brinu za egzistenciju, iako su im zbog korone otkazani svi nastupi:

- Najbitnije je da sve ovo prođe, da budemo zdravi i da svi ljudi budu zdravi. Kad ćemo ponovo da radimo to je sada najmanje bitno. Ako za sve ove godine nismo uspeli da zaradimo toliko da sebi možemo da priuštimo da nekoliko meseci ne radimo, onda smo stvarno u problemu. Ne brinemo za naš budžet, uopšte ne razmišljamo tome.

Izvor: Pink.rs
Foto: ivanapavkovic/Instagram

Pogledajte još