MOJA MILICA ME JE POSEBNO IZNENADILA: Miodrag Radonjić proslavio 31. rođendan sa porodicom i devojkom

Glumac Miodrag Radonjić proslavio je 31. rođendan, a kako sam ističe, ove godine se slavlje dosta razlikovalo od prethodne, prvenstveno zbog izolacije u kojoj se trenutno nalaze svi građani, pa i on sam.

- Prethodni mi je bio 30. rođendan, pa samim tim i jubilarni. Tom prilikom sam organizovao veliku zabavu za moje bliske prijatelje, ali ovog puta je to bilo drugačije jer sam rođendan proslavio u krugu porodice i sa devojkom Milicom. Trenutno zbog ove situacije, nije moglo biti drugačije – rekao je Radonjić.

Na pitanje, da li je njegova devojka Milica Mikić pravila tortu koju je objavio na Instagram profilu, Miodrag je kratko potvrdio.

- Jeste, napravila je tortu koja je bila malo iznenađenje – izjavio je glumac, a onda rekao da ne može ništa da izdvoji kao najdraži poklon koji je dobio za 31. rođendan.

- Ništa specijalno ne mogu sada u ovom trenutku da izdvojim od poklona. Neka to bude torta koju mi je devojka napravila i prisustvo meni dragih ljudi. To mi je bio najveći poklon – rekao je Miodrag.

Od brojnih kolega glumaca dobio je čestitke koje su mu ulepšale rođendan.

- Dobio sam od dosta kolega čestitke za 31. rođendan, sve su bile lepe – zaključio je Radonjić.

Izvor: Blic.rs
Foto: radonjicmiodrag/Instagram

Pogledajte još