NE SLAVIMO KAO RANIJE: Saša Kovačević danas praznuje Đurđevdan

Brojni pripadnici estrade danas proslavljaju Đurđevdan, pa tako i pop zvezda Saša Kovačević. Ipak, ove godine, usled situacije sa koronavirusom, slavlje u njegovom domu umnogome je drugačije, o čemu je otvoreno govorio u intervjuu za jednu emisiju.

- Ove godine, nažalost, nećemo slaviti kao što smo do sada slavili. Stanje je takvo kakvo jeste, jednostavno ne želimo da dovodimo u rizik kako naše prijatelje, tako i našu porodicu. Ostavićemo za iduću godinu, kada bude bilo malo bolje vreme. Naravno, dolazi sveštenik i, što se tih stvari tiče, naravno... U krugu porodice ćemo obeležiti slavu - kaže Saša, koji je u proteklom periodu viđanje s roditeljima sveo na minimum, budući da se zbog godina starosti ubrajaju u najrizičniju grupui dodaje:

- Trudili smo se da ih obilazimo isključivo radi kupovine nekih namirnica.

Pevač je, inače, najavio novi projekat "Metarmofoza", u okviru kojeg će publici pokloniti četiri nova singla. Tizer je već pobrao mnoštvo pozitivnih komentara, zbog čega Kovačević ne skida osmeh s lica.

- Drago mi je ljudi ako prepoznaju to nešto što mi želimo da prenesemo na njih. Mi se za svaku pesmu trudimo jako, jako, ne izdajemo uopšte toliko često, a kad izdamo, to mora da ima neki svetski nivo. Trudili smo se, gotovo od oktobra, novembra ne spavamo. Jako smo posvećeni svakom segmentu.

Izvor: Pink.rs
Foto: sashakovacevic/Instagram

Pogledajte još