VRIŠTALA SAM OD BOLA KAD SAM SAZNALA DA TATA IMA LEUKEMIJU: Ćerka Siniše Mihajlovića do detalja opisala bolne trenutke kroz koje je prošla

Viktorija Mihajlović, starija ćerka proslavljenog fudbalera, u knjizi "Siniša moj otac" govori o tome kako nikad neće zaboraviti dan kada je saznala da joj je otac ozbiljno bolestan, ali i kakav je Mihajlović van terena - kao suprug i tata.

Viktorija je detaljno objasnila trenutak kada je cela porodica saznala da je Siniša loše, kao i koliko ih je to potreslo.

- Dvanaesti jul 2019. godine, odmah posle večere. Neću zaboraviti ovaj datum dok god živim - započinje svoju ispovest Mihajlovićeva ćerka i nastavlja:

- Telefon moje majke zvoni, s druge strane je on, moj otac, moj bog, i on objašnjava da su te stvari (koje je uradio ne rekavši prethodno ništa) bili testovi na testove jer je imao čudnu groznicu i osećao se umorno. Malo podsećanje: govorimo o mom ocu. O čoveku koji je pre tih stvari igrao fudbal, veselio se, trčao, trenirao sa ekipom, šutirao i nikada nije stajao u mestu. A to se nije dogodilo pre mnogo godina, već tri dana pre tih prokletih simptoma.

Viktorija je do detalja objasnila koliko je vest o leukemiji promenila njihov život.

- Stižu vesti. Bilo je kao da sam već sve to znala. Povlačim se, prelazim porodicu pogledom, život svih nas prestaje... Ne čujem ništa, ne opažam te reči: bolest, leukemija, lečenje, posete, bolnica, konferencije za štampu... Ne čujem ništa. Razbijam sve što imam pod rukom, vrištim, ali to je kao da mi glas nije izašao iz usta. Vrištim u tišini koliko mi je teško. Osećam kako se kiselina diže, osećam kao da ću da povratim. Luda sam od bola. Mama odluči da pozove mog oca. Ne znam kako, ali oni uspevaju da zaustave moju razornu bes. Uzimam telefon, liju mi beskrajne suze, i samo kažem: "Tata, volim te". On mi samo odgovora: "Volim te, a sada te molim da budeš jaka kao i tvoj tata."

- Fantastičan par, koji kao da je izašao iz knjige ili filma. Oduvek sam sanjala takvu ljubav, jaku kao i njihovu. To nije uobičajena priča o fudbaleru koji se zaljubljuje u manekenku. Njihova namera je bila da "zauvek" bude od prvog "Zdravo!" mog oca, čak i ako je nosio majicu koja je trebalo da natera mamu da pobegne.

Izvor: Blic.rs
Foto: vickymiha/Instagram

Pogledajte još