Eurobank uvela posebne termine za isplatu penzija najstarijim sugrađanima

Kako bi se u najvećoj meri očuvalo zdravlje najstarije populacije, Eurobank uvodi posebne termine u toku dana, za lica koja su navršila 65 i više godina. U narednih nedelju dana, Eurobank uvodi posebne termine u svojim ekspoziturama namenjene isključivo isplati penzija i drugih novčanih sredstava penzionerima:

Petak, 08. maj od 17:00h-19:00h,
Subota, 09. maj od 13:00h-15:00h,
u periodu od 11. maja do 15. maja od 17:00h-19:00h

- Kao odgovoran član zajednice u kojoj sa uspehom posluje, Eurobank ulaže velike napore kako bi se celokopnom društvu olakšala borba sa pandemijom virusa Covid-19. I pored ukidanja vanrednog stanja i zabrane kretanja najstarijim građanima, želeli smo da dodatno podržimo ovu populaciju i omogućimo im da na najbezbedniji način koriste svoja novčana sredstva - rekao je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank.

Eurobank od početka krize izazvane pandemijom virusa Covid-19 ulaže brojne napore da podrži građane i privredu u Srbiji. Eurobank je preduzela sve preventivne mere kako bi se umanjila mogućnost daljeg širenja virusa - od pojačane higijene svih svojih poslovnica i maksimalnih primena preporuka za zaštitu, do apela klijentima da koriste e-b@nking i m-b@nking aplikacije i bankomate za isplatu novca. Kao jedan od lidera korporativne društvene odgovornosti, Eurobank je među prvima uputila pomoć najugroženijima, donirajući šest miliona dinara za nabavku neophodne medicinske opreme koja je potrebna da se spasu životi ljudi u Srbiji i podrži naš zdravstveni sistem.

Dodatne informacije u vezi sa radnim vremenom poslovnica ili nekim drugim proizvodom i uslugom Eurobank, zainteresovani mogu da dobiju na sajtu www.eurobank.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još