NA SEDAM LAKIH NAČINA: Oživite strast s početka veze

Većina partnera nakon nekog vremena upadne u rutinu i prestane da u vezi uživa, a to se odrazi i na strast... Možete da vratite leptiriće u stomaku ako uradite neke od ovih sedam stvari koje bi vašoj dugoj vezi mogle da vrate onu zaluđenost sa samog početka koja može da bude još intenzivnija jer se ne temelji na požudi nego na ljubavi.

Zahvalite partneru za jednu stvar svaki dan

Bilo da je to kuvanje ručka ili iznošenje smeća, jedno "hvala" izmamiće široki osmeh na lice vaše voljene osobe.

Budite uz njega kada ga nešto muči

Ponekad je sve što nam treba rame za plakanje i neko ko će nas saslušati. Setite se toga kada vam partner dođe s nekim problemom i nemojte da mu protivrečite.

Kupite nov donji veš

Iako materijalne stvari na kraju dana nisu bitne, seksi donji veš rasplamsaće strasti u spavaćoj sobi i prijatno iznenaditi vašeg partnera.

Isključite mobilni telefon

Ako ste se dogovorili da imate romantičnu večeru nakon naporne radne nedelje, telefon je ono što vam najmanje treba. Ostavite ga po strani ili ga isključite i nagovorite partnera da uradi isto.

Pitajte ga kako se oseća

Propratna radnja ovog pitanja neka bude širok osmeh, zagrljaj i poljubac. Pokažite interesovanje za njegove misli i osećanja.

Jedite za stolom

Kako biste izbegli da se ignorišete jer gledate reprizu serije dok jedete, jedite za stolom i budite jedno drugome u centru pažnje.

Obavite neki njegov posao

To može da bude, na primer, hranjenje psa ili kuvanje kafe. Recite "volim te" malim gestovima.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još