SANDRA OBRADOVIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU I OPTUŽILA PARTNERA: Mesecima trpim fizičko nasilje, a sada mi je oduzeo i sina! (FOTO)

Nakon što je odjeknula vest da je nekadašnja manekenka i učesnica rijalitija Sandra Obradović doživela fizičko nasilje od strane vanbračnog partnera sa kojim ima dete, ona je sada to i potvrdila na svom Instagram nalogu.

Naime, Obradovićeva je izjavila da joj je emotivni partner na silu uzeo dete, te da joj je naneo telesne povrede zbog kojih je završila u Urgentnom centru, pa je obećala da će čim se oporavi od, kako je navela - ozbiljnog nasilja koje je danas pretrpela, izaći u javnost sa jednako ozbiljnim dokazima i kompletnom istinom o svemu.

Kako je rekla, ona je mesecima proživljavala torturu i nije se javno oglašavala, ali je  svaki put prijavljivala partnera policiji.

Sandra je na pomenutoj socijalnoj platformi napisala:

- Istina je da sam danas pretrpela ozbiljno nasilje i trenutno se nalazim u Urgentnom centru. Pored nasilja, V.B. mi je nasilno oduzeo dete. Ovo nije prvi put da doživljavam nasilje o kojem sam javno ćutala mesecima, ali sam ga svaki put prijavljivala policiji. Molim vas da imate razumevanja i strpljenja za mene dok se oporavim i dok mi bude ukazana zdravstvena pomoć, nakon čega ću izaći sa kompletnom istinom i ozbiljnim dokazima u javnost! Ovo sve što se trenutno plasira je čista nameštaljka i režija dotičnog.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: missobradovic/Instagram

Pogledajte još