MOLIM SE ZA TEBE: Severina uputila emotivnu poruku majci Ani Vučković

Severina Kojić danas je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila poruku upućenu majci Ani Vučković, povodom Dana majki.

Hrvatska pop pevačica sa javnošću je podelila fotografiju sa majkom i prenela kako najčešće izgledaju njihovi razgovori.

- Ovo je moja mama, ko god je upozna, svi je vole - vesela, okretna, lucidna, duhovita, da ne nabrajam... i to sa sve svoje 82 godine. Kada nije kod kuće, to je za mene kuća bez srca. U najtežim trenucima mog života je uvek bila briljantno tačna: "Ćerce, slušaj, samo napred i ne misli na juče. To je prošlo, a šta je prošlo, prošlo je... Ej, dušo (zove me na telefon) reci mi gde si? Jesi jela? Biće da nisi? Alo, sad me zvala jedna da nešto pišu o tebi. A ja joj kažem: "Boga ti, a da o kome će?" Pa sam čitala u "Slobodnoj" da te nešto napao onaj pop. I ja nabavila broj i lepo sam mu sve objasnila. I još sam mu rekla, ako te još koji put spomene, da ću mu ja Boga pokazati. I bio je sad na televiziji, ali te nije ni spomenuo... A pre neki dan jedna u busu kaže nešto "Severina". I ja pitam: "Šta Severina?" A ona kaže: "A da li je vi poznajete?" Na to ću ja: "Da, od malih nogu je znam". Slušaj, ćerce, ti znaš ko si i majka zna i da se celi svet okrene protiv, "onaj gore" zna. A znaš i ti i veruj u sebe, jesi me čula? Nego, gde mi je unuk? Daj mi dete na telefon... Aloo, baba je, muzuviru moj..." I tako vam je meni s njom... "Nek' te čuva Gospa Sinjska, sine moj, a majka se moli za tebe". I ja za tebe. To je majka. Srećan ti majčin dan, volim te, mama - napisala je Severina.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još