NIJEDNA NIJE KAO ONA: Saša Kovačević progovorio o devojci Zorani Tasovac

Pevač Saša Kovačević važi za jednu od javnih ličnosti koja svoj privatan život krije daleko od očiju javnosti, te tako niko ne zna kakva je zapravo njegova veza sa Zoranom Tasovac. No, sada je on napravio presedan.

Naime, pevač je ispričao kako su njih dvoje proveli vreme u karantinu, ali i otkrio da su mu svi rekli da je nikad srećniji otkad je sa njom u vezi.

- Prvih 15 dana kada je sve ovo počelo da nam se dešava bio sam okej što nisam išao da treniram u teretanu, ali posle toga više nisam mogao da izdržim. Onda sam uz pomoć moje devojke Zorane došao na ideju da napravim svoju teretanu, da bih mogao da ostanem u formi, inače bih uz njeno kuvanje sigurno nabacio nekoliko kilograma. Ona mi je ispunjavala svaku želju što se obroka tiče. Sve što sam poželeo da jedem, ona mi je spremala. Moram da pohvalim svoju devojku jer nijedna nije kao ona. Zorana je veoma vredna. U svemu se slažemo. Baš smo se našli. Ne postoji osoba koja me poznaje a da nije rekla da je Zorana prava devojka za mene i da nikada nisam bio srećniji - rekao je Saša.

Izvor: Pink.rs/Alo.rs
Foto: sashakovacevic/Instagram

Pogledajte još