DESET MARAKA BILO JE SVE ŠTO SMO IMALI: Novak Đoković otkrio kako je izgledao život njegove porodice na ivici egzistencije

Novak Đoković danas je najbolji teniser sveta, a sada je za medije odlučio da otkrije i kako su izgledali njegovi dani pre uspeha, slave i novca. Novak je govorio i o novcu, kao i šta mu tačno pare znače. Teniser je istakao da su ga roditelji naučili da štedi novac.

- O čuvanju novca učiš od svojih roditelja, oni te uče nekim fudamentalnim stvarima u životu. Oni su nas naučili kolika je važnost toga kako čuvaš novac, kako ga trošiš... Mislim da su uticale i okolnosti u kojima smo odrastali... - rekao je Novak.

Đoković je u nastavku istakao i da smatra da su za sve krive okolnosi odrastanja, a onda je ispričao i jednu sitauciju sa svojim ocem Srđanom Đokovićem.

- Moj otac bi dolazio u stan, spustio bi deset maraka na sto i to je bilo sve što smo imali... mislim da su te okolnosti i okolina naučili velikim lekcijama o novcu. Naučili su me da je novac nešto što moraš da poštuješ i vrednuješ zato što moraš da ga zaradiš, da radiš vredno i teško i da ne pripada tebi već da prolazi i dozvoljava ti da živiš lep život ali ti ne daje sreću i radost, to je nešto potpuno drugačije - izjavio je Đoković.

Srpski teniser prošle godine našao se među 100 najbogatijih javnih ličnosti u sferi zabave, u koju spadaju i sportisti.

Izvor: Blic.rs
Foto: djokernole/Instagram

Pogledajte još