MENSUR AJDARPAŠIĆ DOBIO OGROMNU PODRŠKU PUBLIKE: Miona Jovanović izbačena iz "Zadruge" (VIDEO)

Veliki šef okupio je zadrugare u sali za fizičko i nominovane takmičare za izbacivanje kako bi nominovani takmičari imali duel. Naime, Miona Jovanović i Mensur Ajdarpašić su odmerili snage.

Voditelj Ognjen Amidžić uveo je u igru i pravila iste, a pobedniku su se duplirati SMS glasovi. Miona i Mensur su glavicu kupusa glavom gurali po putu koji im je napravljen.

U duelu pobedio je Mensur Ajdarpašić, te su njemu duplirani glasovi od strane publike. Nakon dupliranja glasovi, voditelj Ognjen saopštio im je rezultate.

- Posle duplirana glasovanja 97 naspram 3%. Jasno je da Miona odlazi, pozdravite se sa njom - rekao je voditelj Ognjen.

Mima Živković ispratila je svoju drugaricu zauvek sa velelpnog imanja, nakon što su se zadrugari pozdravili sa Jovanovićevom.

Miona je napustila imanje u Šimanovcima. Nakon što se pozdravila sa zadrugarima ona je otišla u studio kako bi sa voditeljkom Dušicom Jakovljević pričala o svom boravku u "Zadruzi" koji je počeo 6. septembra 2019. godine, a ova avantura se za Mionu završila sinoć.

- Bilo je prelepo. Ovo je prelepo iskustvo i drago mi je zbog toga. U ovom trenutku je možda najteže Mimi. Mene to nije negde moglo da dotakne šta su pričali za nas. Kako prođe neki zadrugar smeju nam se, dobacuju... Nisam imala problem s tim, jer ja znam šta i kako - rekla je Miona.

- Maja je odlepila za Janjušem, ona ne vidi dalje od Janjuša, to se toliko po njoj vidi da su suvišne reči. Ovo što sam ja videla je da taj pogled govori više od hiljadu reči. Janjuš je svestan toga, ali to krije iz nekih razloga. Njemu je lakše da priča da ne zna ništa, sigurno postoji nešto s njegove strane. Malo je falilo da ode i kući pre neko veče. Da je on čist, ne bi se odvajao od nas - rekla je Miona i dodala:

- Ja sam rekla šta se desilo i on od tada nema lepo mišljenje o meni. Meni je sve jasno. Jedina Majina i moja tema za priču je bio Janjuš: "Šta da radim s njim, ima nešto sto posto, oseća on nešto, ja to vidim", kada sam je pitala za garderober i poljubac s njim, ona mi se samo nasmejala, ja sam videla sve u njenim očima - dodala je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još