PČELAR IZ KUPINOVA PONOVO ULAZI U "ZADRUGU": Željko Mitrović potpisao ugovor sa Mikijem Đuričićem

Uprkos tome što aktuelna, treća sezona "Zadruge", rijalitija koji obara sve rekorde, i dalje traje, uveliko se vrše sve neophodne pripreme i pregovori za novu, četvrtu sezonu. Juče je obelodanjeno da će u njoj učestvovati Kristijan Golubović, a sada je otkriveno ime drugog po redu učesnika "Zadruge 4" - reč je o Mikiju Đuričiću!

On je svoje prve impresije podelio za TV Pink, nakon što je potpisao ugovor o učešću s direktorom i vlasnikom televizije Željkom Mitrovićem.

- Postaću roditelj u međuvremenu i mislim da je vreme da se i ja uozbiljim i da izdržim do kraja jednom! Idem u penziju posle ovog, što se tiče rijalitija. Očekujem da ovo bude nešto sasvim drugačije, da će biti i mnogo više tih nekih igara... Očekujem jako dobru ekipu i mislim da ova "Zadruga" je meni više potrebna, jer želim ja da se pokažem u nekom drugom svetlu, nego što sam se pokazao u prošlom rijalitiju - priznao je Miki.

Direktor i vlasnik TV Pink Željko Mitrović otkrio je da kasting za novu sezonu rijalitija uveliko traje, te da će predstojeća "Zadruga" nadmašiti sve prethodne, a odabir učesnika oduševiti gledaoce:

- U petoj smo brzini oko priprema za novu programsku šemu. Danas smo potpisali drugi ugovor za "Zadrugu 4" sa Mikijem Đuričićem, čuvenim Mikijem iz Kupinova. Miki je bio učesnik "Velikog brata", pa je učestovao u "Farmi", dve "Zadruge"... Zapravo, veteran naših rijalitija. I, kao što je rekao, on bi da se s ovim rijaltiijem penzioniše. Ja očekujem da ovo bude kasting koji je, kao što sam već rekao pre neki dan, "all stars" - svi velikani koji su obeležili sve prethodne rijaltije, plus što će biti i velikih iznenađenja. Biće nekoliko visoko pozicioniranih predstavnika akademske zajednice, pa ćemo videti kolika je dubina opšteg licemerja kada je populacija u pitanju. Takođe, biće i najznačajniji influenseri sa društvenih mreža, neki su već potvrdili, mislim da će biti puno iznenađenja u "Zadruzi 4", jer ona to zaslužuje.

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još