ZADRUGA "ALL STARS" OD SEPTEMBRA NA TV PINK: Željko Mitrović u Beloj kući okuplja sve rijaliti zvezde

Najveće rijaliti zvezde 6. septembra ulaze u "Zadrugu all-stars"! Ugovor za novu sezonu prvi je potpisao Kristijan Golubović, koji se u utorak uveče sastao sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem i završio sve formalnosti oko učešća.

Osim njega, u megapopularnom rijalitiju gledaćemo i "povratnike" Miloša Bojanića, Mikija Đuričića, Jelenu Golubović, kao i Dragana Marinkovića Macu.

- Želim da "Zadruga all-stars" bude kruna svih rijalitija do sada. Zato sam u šou pozvao učesnike koji su obeležili sve prethodne sezone "Farme" i "Zadruge". Okupićemo najveće zvezde iz naših rijaliti programa, a prvi je ugovor potpisao Kristijan. Ostavio je ogroman pečat u "Farmi 6"! Sećam se da smo bili gledaniji od svih ostalih televizija zajedno kada smo emitovali kako Golubović spava. Obećao mi je hiljade i hiljade sklekova dnevno u novoj sezoni, kao i da će pred kamerama pokazati svoje novo lice. Predstaviće se kao sportista i umetnik - kaže Željko Mitrović.

I Golubović najavljuje brojna iznenađenja u novoj sezoni "Zadruge".

- Ovo će biti najbolji rijaliti ikada viđen! Ja sam se dosta promenio i neću se ponašati kao u "Farmi 6". Cilj mi je da zaradim 300.000 evra, pošto ću podići rejting do maksimuma - priča Kristijan, koji je u aprilu izašao iz zatvora, a već za tri meseca useliće se u luskuzno zdanje u Šimanovcima.

Na pitanje koga ne bi voleo da vidi u megapopularnom rijalitiju, Kristijan odgovara:

- Devojke koje iritiraju moju suprugu! Rekla mi je: "Eto, opet ideš tamo zbog švalerskih avantura. Neću opet da te gledam sa detetom kod kuće, a ti da se sa klošarkama valjaš po krevetu". Ljuta je što ću u "Zadruzi" biti sa Jelenom Milošević Balerinom i Stanijom Dobrojević.

Goluboviću će pred kamerama društvo praviti Luna Đogani, Miljana Kulić (koja će se deveti put naći u rijalitiju) i ljuti neprijatelj, Crnogorac Vladimir Tomović.

- Publika će u "Zadruzi all-stars" gledati i Jelenu Golubović, koja je odnedavno u vezi sa 11 godina starijim političarem Sinišom Vučinićem. Pred kamerama će se ponovo naći i veteran Pinkovih rijalitija Lepi Mića, kao i Miloš Bojanić, koji želi da popravi utisak, pošto se u ovoj sezoni zadržao manje od mesec dana. Adut Pinka je Miki Đuričić, kome je pre nedelju dana skinuta nanogica, a dosta se očekuje i od glumca i voditelja Dragana Marinkovića Mace - otkriva dobro obavešten izvor.

Mina Vrbaški, Stanija Dobrojević i Jelena Krunić takođe ulaze u novi Pinkov rijaliti. Njih tri će u septembru spakovati kofere i priključiti se ekipi koja će najmanje deset meseci boraviti u Šimanovcima i boriti se za nagradu od 50.000 evra.

Izvor: Informer
Foto: Promo

Pogledajte još