ANABELA NIJE NI TREPNULA: Zadrugari zanemeli dok su gledali snimak svađe Lune i Marka tokom žurke (VIDEO)

U prvo video-klipu koji je prikazan večeras tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da pogledaju kako je izgledala drama između Lune Đogani i Marka Miljkovića tokom žurke koja je bila u utorak. Luna mu je tada ljubomorisala što gleda u kocku umesto da uživa u pesmi koju mu je naručila, a onda je Đoganijeva poručila Marku da je ravnodušan i da je izgubila majku.

- Vidi ovo! Strašno! Više alkohola u životu da nisi uzela! Luna je krivaz ovde za sve. Bojim se, ne znam... Mi smo o ovome pričali dosta dugo i napolju smo pričali dosta o njenim napadima. Bojim se, ali hajde ona je rekla da će da poradi na sebi. Ja sam tu da pomognem. Bojim se da će ovo da se dešava i do kraja rijalitija, ako nešto ne preduzmemo - govorio je Đogani.

- Blam nad blamovima. Čovek kad nije pri svesti ne može da priča ono što misli. Ja se skoro svega ovog čeka. Ružno stvarno izgleda ovo dranje. Katastrofa! Ružno je, nemam šta da kažem. Ne mogu da joj zamerim šta god da je pričala. Treba da vidimo blam i sramotu - rekao je Marko.

- Sramota me je stvarno. Iznerivralo me je to nešto, bila je neka pesma... Ja se ne sećam. Ja sam napravla haos, pre toga sam vrištala zbog čaše. Sramota me je - rekla je Luna.

- Marko, rekao si: "J*bem ti mater", ali mene to ne vređa. Ako nisi ti, onda je Gagi - rekla je Anabela.

- Nisam ja opstovao - pravdao se Marko.

- Katastrofa. Verovatno bi kod kuće televizor opet nastradao. Ispada da ja ne treba da se mešam, a ako govorim kako se osećam, opet sam grdana. Ja sam spavala u krevetu kada su se oni posvađali. Mislim da je Marko bio pregrub, trebao je da joj ispuni tu želju. To je tako malo bilo. Nije tražila ništa što nije moglo da se ispuni. Ne opravdavam ovo njihovo ponašanje. Ovo je slika i prilika njihove veze - rekla je Anabela.

- Marko je dao sve od sebe da je smiri. Bog nije mogao tu da pomogne. Mislim da je ovo ponašanje prenela Luni, ona je isto ovako radila. Ti si se ponašala kao Luna. Anabela je mene moljakala, bacala se na kolena godinama, ja svoje dete nisam tako vaspitavao - rekao je Gagi.

- Aplauz! Aplauz! Ja nisam bolesna, on je narkoman! - rekla je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još