KONAČNO SAM SREĆNA I ISPUNJENA: Jelena Golubović uživa u ljubavnoj vezi sa poznatim političarem

Jelena Golubović uživa u ljubavi sa 11 godina starijim političarem Sinišom Vučinićem kojeg je krila sve do nedavno.

Kako piše "Star", ovaj političar ispunjava sve želje rediteljki u kojoj je našao svoju srodnu dušu, ali i osobu koja može intelektualno da mu parira budući da se bavi ozbiljnim zanimanjem. I Jelena sada konačno ima muškarca koji joj odgovara u svakom pogledu i koji je sposoban i energičan isto kao i ona!

- Našla sam dečka sa kojim sam ispunjena. Svi oni što mi misle zlo i što me ogovaraju i pričaju svašta iza leđa za njega i za mene, mogu samo da im poručim da gledaju u svoje dvorište, a da nas ostave na miru. Spominjanje bivših žena i bivših momaka u ovom trenutku je nepotrebno i bezobrazno - rekla je za "Star" kratko Jelena.

Kako piše "Star", njena kuća iz snova na Avali je potpuno gotova, a sitnice i detalje kupuje zajedno sa Sinišom jer je to njihovo novo ljubavno gnezdo gde često vole da se osame i da maštaju o svojoj budućnosti.

A ko zna, možda se desi da Jelena uskoro zatrudni pa joj se ispuni želja da postane majka... Važno je da je našla svog savršenog partnera, pa se već pri prvom pogledu vidi da su baš skladan par.

Izvor: Svet.rs/Star
Foto: jelenagolubovic_official/Instagram

Pogledajte još