SVE ŠTO NISTE ZNALI O BLIZANCIMA: Deset karakteristika zbog kojih su jedinstveni znak u horoskopu

Blizanci mogu da vam ispune život – ili da od njega naprave pakao (nenamerno naravno). Ali u svakom slučaju, pred vama je vožnja koju nećete zaboraviti.

Kako biste se što bolje pripremili za put koji je pred vama, dajemo vam sve što je potrebno da znate o Blizancima...

1. Odlični su u komunikaciji

Zahvaljujući kombinaciji inteligencije. Britkog uma i entuzijazma, Blizanci su odlični u komunikaciji bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze. Vole da uče i rado dele stečeno znanje, a vrlo retko će uzmaći kada je potrebno da izraze svoje mišljenje i brane čvrste stavove.

Kada su veze u pitanju, Blizanci će uvek gledati da istog trenutka ešavaju sve probleme umesto da čekaju da se nagomilaju ili sami od sebe nestanu. Vrlo teško kriju nezadovljstvo pa će ponekada reagovati previše burno.

Vole da tračare, a idealan su sagovornik ukoliko vam je potreban savet, ali isto tako umeju i da pažljivo slušaju. Sve u svemu, Blizanci imaju krajnje jedistven pogled na svet.

2. Brzi su

Veoma brzo razmišljaju, govore i rade stvari. Bilo da je u pitanju psoao, ili privatan život, Blizanci nemaju strpljenja za neaktivnost. I dok su prilično opušteni i ne traže puno, od stagnacije i dosade im se diže kosa na glavi. Ako osete da je vreme da nastave svoje putovanje sami, to će i uraditi.

Ako ne možete da ih pratite, plašimo se da ćete zaostati za njima.

3. Kreativni su

Blizanci poseduju brojne talente i vrlo često u isto vreme im pažnju zaokuplja nekoliko stvari. Međutim, ovo nije dobra stvar. Manjak jasnog puta vrlo često ih dovodi u situacije kada započinju puno, a završavaju jako malo.

U slučaju da im date pravi projekat, budite sigurni da će biti gotiv.

4. Imaju nekoliko lica

Blizanci su poznati po tome što imaju duple ličnosti. Zapravo, ponekada u pitanju može biti i mnogo više ličnosti od dve. Veoma su adaptibilni i intuitivni. Zbog toga reaguju na energiju drugih ljudi, pa tako na površinu isplivava njihova druga "verzija". Ovih ličnosti može da bude puno – za svaku ličnost i situaciju koju susretnu.

Razlike između njih nekada mogu biti suptilne, a nekada ogromne u zavisnosti od toga s kim imaju posla.

5. Veoma ih je teško "pročitati"

Blizanci su izuzetno slobodnog duha i sloboda za njih nema cenu. Ne vole da se osećaju vezano i povući će se ako osete da ih neko guši. S obzirom na to da im je vreme izuzetno važno, mogu izbegavati vezivanje iz straha da će napraviti pogrešnu odluku zbog koje će izgubiti dragoceno vreme.

U vezi žele samo najbolje jer je to ono što sami nude. Ljubavno se najbolje slažu sa osobama koje gaje avanturistički duh, nezavisne su i efikasne.

6. Strastveni su – da ne kažemo pomalo "ludi"

Kada su u ljubavi, Blizanci vole svim svojim bićem. Mogu da postanu iracionalno ljubomorni ako osete pretnju po tu ljubav. U naletu besa po kući će leteti stvari, ali će se nakon ove teatralne predstave izviniti i počistiti sav nered – kao da se ništa nije desilo. Tako da da, Blizanci su pomalo ludi, ali samo kada im je do nekoga duboko stalo i jedino kada za to imaju jako dobar razlog.

7. Površni su

Ovo se manifestuje na nekoliko načina – vole kada su u centru pažnje i vrlo često previše vrednuju površne stvari.

Vrlo često se ne udubljuju previše i zbog toga se može desiti da pogrešno procene nekoga ili određenu situaciju. Ovo je verovatno ujedno i najveća mana blizanaca. Ponekada će te morati da potrošite sate kako bi ih naterali da promen emišljenje jer mogu doneti pogrešan zaključak za jako kratko vreme.

8. Neodlučni su

Možda je u pitanju stvar koja najviše nervira sve oko Blizanaca – jednog dana su presrećni da bi narednog stvari postale isuviše komplikovane.

Raspoloženje im se može menjati kako vetar dune i stalno preispituju svoje odluke, pod uslovom da su opšte uspeli da je donesu. Stalno se preispituju i mogu biti velike cepidlake. Zbog ovih osobina Blizanci su skloni anksioznosti.

9. Velikodušni su

Čak i kada su pred njima teška vremena i dalje že biti velikodušni prema bliskim i dragim ljudima. Nisu previše vešti kada je novac u pitanju i troše više nego što bi trebalo.

10. Opraštaju, ali nikada ne zaboravljaju

Slon bi se mogao nazvati srodnom dušom Blizanaca.

Iako lako opraštaju, nikada neće zaboraviti ako ste se ogrešili o njih. Kada je Blizancu stalo do vas, neće mu biti teško da pređe preko grešaka koje ste napravil. Međutim, pošto nikada ne zaboravljaju, moraćete da se potrudite da ponovo zaradite njihovo poverenje što će stvoriti dodatnu negativnu atmosferu.

Drugim rečima – ne kačite se sa Blizancima.

Izvor: 24sata.rs/Cosmopolitan.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još