SAVRŠEN PARTNER POSTOJI: Otkrijte koji vam horoskopski znak najviše odgovara

Da biste pronašli savršenog emotivnog partnera, astrologiju možete upotrebiti kao vodič jer ona igra veliku ulogu u oblikovanju glavnih osobina svih horoskopskih znakova. Ove informacije možete upotrebiti kao temelj da biste otkrili možete li s nekim biti u vezi ili ne.

Ovan: Tragač za uzbuđenjem

Ne pokušavajte vezu s Ovnom, osim ako niste spremni za romansu punu zabave i avanture. Ovan će vas voditi na muzičke festivale, u tematske parkove i na mnoge druge događaje. S Ovnom vam nikada neće biti dosadno. Zato proverite prvo sa sobom jeste li spremni na takvu vezu.

Bik: Samostalnost

Bik je jako izbirljiv kada je reč o emotivnom partneru pa ako ste izabrali Bika, nemojte ga shvatati olako. Oni su jako selektivni jer im treba neko ko ima svoj život.

Bikovi vole svoju individualnost, način rada ili kako su radili nešto u prošlosti i ne vole da im se neko puno u to meša.

Umesto toga, potrudite se da imate svoj život i svoj hobi. Bik neće biti vaša druga polovina, ali umesto toga biće jedna celina koju će želeti podeliti s vama.

Blizanci: Jedinstvenost

Blizanci vole flertovati i njih svi vole. Ako ih želite privući, morate imati nešto s čime se ističete.

Blizanci se teško odlučuju za nekoga ko ima drugačija zanimanja od njih. Blizanci žele biti s nekim koga vide kao nagradu, ali ne materijalnu. Žele dragulj koji mogu hvaliti.

Rak: Smisao za humor

Rak je jako duhovit, ali će vam biti smešan samo ako razumete njegove šale.

Katkad mogu delovati nezrelo zbog pomalo detinjastog humora. Ne pokušavajte se viđati sa šaljivim Rakom, osim ako niste spremni smejati se s njim. Takođe, budite iskreni prema sebi i zapitajte se možete li prihvatiti šalu na svoj račun.

Lav: Ambicija

Nikada nećete dostići ciljeve koje je Lav postavio, bez obzira koliko ste dobar partner. Zato je bolje imati svoje vlastite ciljeve. Ovo će ih privući prema vama kao magnet. Zajedno možete osvojiti ceo svet i sve između toga. Samo pazite da imate ambicije koje se poklapaju s njegovim ambicijama ili im mogu parirati.

Devica: Intelektualni interesi

Najhladnija je stvar kod Device njihov intelekt, a to je deo njihove introvertne strane.

Device vole da razgovaraju, međutim ti razgovori obično postaju naporni za one koji nisu informisani o svetu i njihovim brojnim misterijama. Ako tražite duboke rasprave i duge razgovore koji su mnogo više od tračeva, spremni ste da budete partner Devici.

Vaga: Komunikativna finoća

Vage prirodno vole ravnotežu. Njima je potreban emotivni partner koji zna kada im treba pokazati ljubav i čvrsto ih zagrliti.

Međutim, Vage je nekada potrebno i staviti na svoje mesto. Potreban im je partner koji, ne samo da je spreman na to, već i koji zna to uraditi na nežan način, tako da mu Vaga kasnije ne zameri.

Škorpije: Avanturistički duh

Škorpije žive život "punim plućima". Vole ekstravagantne večere i izlaske u najlepše delove prirode. Nije nužno imati leteći tepih, ali definitivno budite spremni za izlaske na večere, a pre nego što vam Škorpija pokaže da želi da bude s vama.

Strelac: Zajedničko tlo

Strelac ne traži da se s njim slažete u svemu, ali svakako s njim morate imati nešto zajedničko, o čemu je vredno razgovarati. Morate imati slična zanimanja, ali nemojte im reći sve što žele čuti. Jednostavno, nešto treba ostaviti i za kasnije. Pripremite se za prijatne izazove kada je Strelac u pitanju.

Jarac: Intuicija

Jarčevi će se brinuti o svom partneru jako iskreno, ali možda neće uvek naći načina to da izraze kako treba. Njihov partner mora biti neko ko je intuitivan da bi mogao naslutiti sve one stvari koje oni ipak ne izgovore.

Vodolija: Nepokolebljivo samopouzdanje

Ko ne voli Vodolije? Oni su predivni, samouvereni, pametni, pouzdani i sve što biste mogli poželeti od partnera.

Vodolijama je potreban partner koji neće biti ljubomora svaki put kada neko pokaže divljenje prema njima. Vodolija dobro zna da je predivna, ali je vas izabrala za partnera. Potreban im je neko ko je jednako siguran u svoj izbor.

Ribe: Tragači za novinama

Jedna od najboljih stvari, kada se družite s Ribama, jest njihova sposobnost preokretanja stvari. Njima je zato potreban partner koji se može izboriti s tim i koji čak zna i sam predložiti nešto novo i uzbudljivo.

Ribe jednostavno ne vole rutinu, a potreban im je partner koji može živeti s tim.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još