ZA GODINU DANA ĆERKA I JA SMO IZGUBILE NJENOG I MOG OCA: Olivera Jovićević iskreno o teškim momentima sa kojima se suočila

Poznata voditeljka Olivera Jovićević progovorila je za domaće medije o teškoj godini u kojoj je poginuo bivši suprug i otac njene ćerke Dunje, kao i njen otac.

Oliverina ćerka Dunja, odlučila je da se posle prve godine studija ekonomije u Sankt Peterburgu vrati kući, a voditeljka je otkrila koliko je to iskustvo uticalo na nju:

- Rusija joj je donela velike promene u životu, zrelost i nove ambicije. Sada studira međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka, a ja se ponosim suvim desetkama. Vrlo smo bliske, a moja jedina briga je da joj ne manjka podrške i ljubavi - rekla je Olivera.

Posle tragičnog gubitka Dunjinog oca, Olivera je preuzela ulogu oba roditelja.

- Prošle smo težak period, za samo godinu dana moja ćerka i ja izgubile smo najvažnije muškarce u našem životu, njenog i mog oca. Vreme prolazi a vi nemate pravo na predaju ako ste jedini roditelj svom detetu.

A na pitanje kako se snalazi kada je sustignu tuga i melanholija, Olivera Jovićević je odgovorila:

- Dođe trenutak kada me uznemire duhovi prošlosti ili me preplave žalost i kajanje. Volela bih da mogu da zaplačem - rekla je voditeljka za "Story".

Izvor: Blic.rs/Story
Foto: olivera_jovicevic/Instagram

Pogledajte još