DOBILA ZABRANU KRETANJA: Emini Jahović bivši muž ne dozvoljava da napusti Istanbul?!

Emina Jahović je jedva čekala da se situacija oko korana virusa stiša kako bi mogla sa sinovima da dođe u Srbiju, ali i da odu svi zajedno na letovanje.

Međutim, njen bivši muž Mustafa, ne dozvoljava joj da do septembra napušta Tursku sa decom.

- Mustafa i dalje strepi od virusa, smatra da su se ljudi u celom svetu previše brzo opustili i pribojava se da zbog toga može da se desi novi talas covida 19! Emina mu je u jednom od razgovora pomenula da razmišlja da sa decom u avgustu ode na neku destinaciju van Turske, kako bi se opustili i uživali u letu, ali je on protiv toga. Rekao joj je da na to ovog leta zaboravi. Tačnije, da ne treba da napušta Istanbul jer virus još postoji i nije pametno da rizikuje - priča izvor i dodaje:

- Pevačica je pokušala da mu objasni da će u avgustu sve biti u redu i da će da gleda da ode negde na more, gde nema mnogo turista, ali Mustafa nije hteo ni da je sluša. "Ne možeš da izlažeš ni decu, ni sebe riziku. Najbezbedniji ste ovde, ima i ovde prelepih plaža, a i privatnih bazena gde možete da provodite vreme. Ljuti se koliko želiš, ali ne možeš sa decom da putuješ dok se totalno ne stiša situacija. Meni se ne dopada ni da nastupe zakazuješ pre septembra!"

- Emina ne zamera Mustafi jer shvata njegovu brigu, ali sa druge strane misli da on ipak preteruje i da će do avgusta ipak popustiti i dozvoliti joj da sa decom ode na nekoliko dana van Istanbula - otkrio je izvor.

Izvor: Star.rs/Svet
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.