UPOZNALI SE U TERETANI: Dragana Džajić otkrila sve detalje ljubavne priče sa Milošem Ivanovićem

Dizajnerka i manekenka Dragana Džajić progovorila je pred kamerama televizije "Pink" o tome kako ju je osvojio njen suprug Miloš Ivanović, ali i o odnosu sa njegovom sestrom, proslavljenom teniserkom Anom Ivanović. Dragana za svog supruga, ali i za njegovu porodicu, ima samo reči hvale.

- Ako zanemarimo fizički izgled, moram da kažem da je Miloš jedna veoma nežna duša, dobar čovek. Ima stila, i ja se tu ne mešam. Udala sam se za onog za kog sam želela da se udam. Miloš nije zahtevan, podržava me u svemu. Nas su roditelji slično odgajali - rekla je Dragana i otkrila kako se ona i njen suprug snalaze u ulozi roditelja.

- Snašli smo se odlično, sada je najteže da se dete izvede na pravi put. Mora da bude zvezdaš, potpuno je prirodno i normalno, valjda se Miloš neće ljutiti - rekla je Dragana kroz osmeh, a onda progovorila o odnosu sa sestrom svog supruga, Anom Ivanović.

- Ana je predivna devojka, oni su jedna predivna porodica. Imamo divan odnos Ana i ja. Davala mi je mnogo saveta i oko trudnoće i oko deteta. Miloš i Ana su veoma vezani - otkrila je Dragana, a na pitanje o ponovnoj trudnoći rekla je:

- Rano je još govoriti. Kad se to desi, bićemo jako srećni - poručila je Dragana u "Premijera - Vikend Specijalu".

Ona je nedavno u emisiji "Magazin in" Sanje Marinković pričala o svom suprugu Milošu s kojim je stala na ludi kamen prošle godine.

- Već godinu dana sam tačno u braku. Ja moram i njega da pohvalim. Sličan se sličnom raduje. On je predivan čovek, božanstven muž. I prosto, ta ljubav se desila iz koje smo dobili i sina koji sada ima pet meseci. Meni je sve to još uvek novo. Uživam, jer smo se stvarno našli. Moji roditelji su 30 godina u braku i Miloševi roditelji su dugo u braku - rekla je Dragana i dodala:

- Mi smo se upoznali kasno, jer su se naše porodice družile. Moj otac je sa njegovim dedom bio jako dobar prijatelj, a Miloša sam upoznala preko našeg prijatelja u teretani - rekla je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: mademoiselleofficial_/Instagram

Pogledajte još