SVAĐA U DOMU ŽIVOJINOVIĆA: Stefan ostavio pevanje zbog Bobe?!

Stefan Živojinović nije sam odlučio da batali estradu i pevačku karijeru, već ga je, kako izvori navode, na to nagovorio otac Boba!

Naime, Boba smatra da je pevanje loš izbor zanimanja za Stefana, međutim, Brena se s tim ne slaže, pa je došlo do opšte svađe u domu Živojinovića na Bežanijskoj kosi!

Živojinovići između ostalog u poslednje vreme najviše rade na vinariji i vinu, a Boba želi da plasira to vino i na američko tržište, pa je zato i rekao Stefanu da se okane pevanja i da se posveti biznisu – započinje izvor i dodaje:

Ako neko zna koliko je estradni hleb krvav, to zna Boba jer je godinama uz Brenu. On je iz najbolje namere rekao Stefanu da mu estrada ne treba u životu jer će samo da mu zadaje glavobolje, a nikad neće biti načisto ni da li je zaradio, a kamoli da je na putu da bude upola zvezda kakva je Brena. Sa druge strane, Stefan se pre pevanja dokazao kao dobar biznismen i siguran je da je u tom poslu odličan, pa je poslušao oca i javno rekao da se povlači, te da više nema nameru da se bavi pevanjem – priča izvor i kaže:

- Bobu je ta njegova odluka obradovala, međutim, Brena se baš naljutila na muža! Čak mu je održala pridiku: "Šta ti, Bobo, obeshrabruješ dete! Neka ga! Neka se trudi! Lepo peva, može i od toga da živi, ne sputavaj dete", siktala je Brena na Bobu, ali kad joj  je i sam Stefan rekao da definitivno odustaje od pevanja, ona je to prihvatila.

Izvor: Skandal.rs
Foto: stefanzivojinovic/Instagram

Pogledajte još