PREVIŠE JE EMOTIVNA: Milica Todorović ne sme da se vrati u stan u kom je provela vreme sa Strugarom?!

Milica Todorović već tri meseca boravi u Kruševcu kod roditelja, a u Beograd se neće vraćati dok joj ne počnu nastupi. Kako piše u novom broju, pevačica uživa u porodičnoj kući, a nazad u Beograd ne sme jer bi je u stanu sve podsećalo na Petra Strugara kojeg još nije prebolela!

- Milici porodica skreće misli od svega, baš se trude da kvalitetno provode vreme i da se zabavljaju što se po Milici i vidi da joj prija kućna izolacija. Ona je mnogo teško podnela raskid sa koreografom Milošem, i znajući da je bila u depresiji, njena porodica je odlučila da sve vreme bude uz nju kako bi sad i Petra lakše prebolela! Milica će se u Beograd vratiti sredinom juna kada počne da radi. Izgleda da se boji da uđe u stan u kom je provodila vreme sa Petrom. Ne zna kako će reagovati, a sklona je psihičkim lomovima, jer je previše emotivna. Zato sedi u Kruševcu, trudi se da ne razmišlja o raskidu, a mislim da će sa njom kada se vrati u Beograd biti njena najbolja drugarica jer je bolje da ne bude sama - objašnjava izvor i dodaje:

- Milica i Petar su se mirili, pa su kao sebi dali neku pauzu, ali mislim da od pomirenja nema ništa. Neke stvari ne mogu jedno kod drugog da prihvate i verovatno nikada i neće. Strugaru, iako je javna ličnost, mnogo je smetala medijska pažnja koju je dobio od kada je sa Milicom, smatra da on ne može da izdrži taj pritisak, dok je Mica navikla na to!

Izvor: Svet.rs/Star
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još