DEVET GODINA OD SMRTI RADOVANOVIĆA, OČAJNA MAJKA OTKRILA BOLNU ISTINU: Od Darkovih kolega nas niko ne zove!

Pevač Darko Radovanović tragično je nastradao 11. juna 2011. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu. Danas se navršava devet godina od smrti pevača za kojeg su kolege, prijatelji i porodica imali samo reči hvale. Darko je iza sebe ostavio neutešne roditelje Stanu i Vidoja, ćerku Laru i suprugu Maju, a njihove rane i dalje bole istom jačinom.

Darkova majka Stana u intervjuu za medije otkrila je da je i nakon toliko godina od njegove smrti neutešna, kao i da je njena bol i dalje ista kao i kada je nastradao.

- Nikako se ne osećam. Loše mi je, moj suprug je mnogo bolestan, ali uvek izađe na grob. Uhvati me neka seta za mojim Darkom i ne mogu da se obuzdam, mada smo moj suprug i ja usmereni na naše dve unuke koje čuvamo, to su ćerke našeg najstarijeg sina - počinje Stana priču i dodaje da njenu tugu umanjuje samo sreća izazvana uspesima Darkove ćerke Lare.

- Da otac može da je vidi imalo, bio bi presrećan. Ona se seća svog oca, redovno odlazi na grob sa majkom, čuvaju njegove slike u stanu. Lara je bila veoma mala kad je Darko poginuo, ali pamti očev lik. Uspomene na njega su svuda oko nje - rekla je Darkova majka i otkrila da su ona i njen suprug utehu pronašli u unukama koje oni čuvaju.

Stana je takođe otkrila i u kakvim je odnosima sa udovicom svog sina.

- Maja je nastavila život sa svojim detetom, ona o Lari vodi računa. Ona je jedna odgovorna majka, jedno stvarno izuzetno stvorenje, često se čujemo, ispričamo se. Kad možemo da se vidimo, vidimo se - rekla je Stana kroz suze i otkrila na koji način čuva uspomene na pokojnog sina.

Majka pokojnog pevača otkriva da li se danas čuje sa njegovim kolegama, kao i ko od njih redovno dolazi na njegov grob.

- Od Darkovih kolega nas niko ne zove… Pošteno da vam kažem niko, a ne znam ni da li Maju neko zove. Redovno je uvek izlazila Ivana Selakov, Slađa Alegro, kao i njegov klavijaturista Panta, i redovno dolazi Mega bend, sa kojima je počinjao - ispričala je Stana.

Izvor: Pink.rs/Svet
Foto: AL HAMED - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još