PET ČINJENICA OTKRIVA: Da li ste jedno za drugo?

Da li ste od onih koji ne umeju da kažu "dosta", ili ste spremni da priznate da sve što je lepo ima kraj? Evo nekoliko situacija koje mogu da vam pomognu da konačno odlučite.

1. Vaš partner izbegava da provodi vreme sa vama

Rado provodi vreme sa drugima, ali je zauzet kada ga vi zovete? To bi moglo da upali neke crvene lampice, piše Bright Side.

2. Mislite da više niste ista osoba kao sa početka veze

Svi se menjamo kako vreme prolazi, i to je normalno. Ipak, nije znak zdrave veze ukoliko jedno drugom menjate navike do granice neprepoznatljivosti. Nemojte da mislite da ste nešto loše uradili ako samo radite ono što vas čini srećnima, a nikom drugom ne šteti.

3. Komunikacija postaje površna

Ključ svake zdrave veze je zdrava komunikacija. Ako ne želite više partneru da poveravate svoja najdublja osećanje i pre razgovarate sa nekim drugim, možda je došlo vreme da razmislite o tome kuda vaša veza ide.

4. Većina razgovora završi se svađom

Svakako, bilo bi dosadno da smo svi isti. Nije ništa strašno ukoliko se tu i tamo vaši stavovi ne poklapaju sa partnerovim. Međutim, ako uhvatite sebe da se non-stop svađate oko sitnica, ovo može da bude znak da ipak niste jedno za drugo.

5. Vaše srce više ne treperi pri pomisli na partnera

Leptirići u stomaku ne mogu da žive večno, naravno. Međutim, ovo ne znači da bi trebalo da postanete potpuno ravnodušni pri pomisli na svog partnera. Ukoliko više ne osećate bliskost kao ranije i pomisao na partnera vam makar povremeno ne izmamljuje osmeh na lice, to bi mogao da bude loš znak.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još