OGLASIO SE SUPRUG TANJE SAVIĆ I OTKRIO: Volim je isto kao i prvog dana!

Privatni život Tanje Savić mesecima je jedna od glavnih tema domaćih medija nakon što su u javnost isplivali navodi da je prijavila supruga za odvođenje dece u Australiju bez njenog pristanka.

Tanja je i dalje u Srbiji, dok je suprug sa dvojicom sinova u Australiji, a za sada nema naznaka da će se oni vratiti u Beograd, kao ni da će se Tanja uputiti na drugi kontinent. On se sada oglasio i otkrio sve. Nakon brojnih spekulacija oglasio se i njen suprug Dušan Jovančević koji tvrdi da je zbog korona virusa svoje naslednike odveo u svoje rodno mesto u Australiji, kao i da su se tako dogovorili on i Tanja.

- Deca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbednosti i vraćamo se naravno za Beograd kada prođe sve oko Covida19 i sve se vrati u normalu. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze -rekao je Dušan za "IDJTV".

On je istakao da su on i pevačica u dobrim odnosima i tvrdi da se ona redovno čuje sa njim i sa decom.

- Mi smo jako zaljubljeni jedno u drugo i dan danas. Ja moju suprugu volim isto kao prvog dana! Čujemo se dva puta dnevno. Nezgodno je budući da je vremenska razlika 8 sati unapred. Čuje se sa decom pre spavanja i kada se probude ujutru za školu - ispričao je Dušan i dodao da njemu i deci nedostaje Tanja.

Izvor: Svet.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.