MENI JE NJE ŽAO: Nemanja Đerić Đekson otkrio da je zbog Lune Đogani prošao kroz pakao!

Digla se ogromna prašina pre nekoliko nedelja, kada se saznalo da je Luna Đogani svojevremeno iste noći kada se pomirila sa Markom Miljkovićem boravila u stanu bivšeg dečka Nenada Sinđelića Gastoza.

Usledio je raskid, suze, pravdanje, a potom i pomirenje, a veliki haos izazvalo je oglašavanje repera Nemanje Đerića Đeksona, koji je svedočio Luninom i Gastozovom druženju u njegovom stanu.

Iako ništa nije rekao loše na račun Đoganijeve, već je samo potvrdio da je do druženja došlo i ukratko opisao kako je to izgledalo, naišao je na veliki pritisak i kritike od strane Luninih fanova. To je jedan od razloga zbog kojeg, da može da vrati vreme, ne bi ništa ni pričao javno.

- Naišao sam na brdo komentara i problema, kako nisam! Znao sam da će tako i biti, zato nisam ni hteo da dajem izjavu, nego su me preklinjali fanovi... Kajem se što sam bilo šta rekao. Razočarao sam se u te neke Lunine fanove i bio iz fazona da me otprate svi, jer su preformulisali moje reči i izmišljali nešto što ja nisam ni rekao... Glupo mi je bilo da ja nju otpratim, jer nije ni ona kriva, ali bukvalno ona me je uvukla u to - rekao je Đekson i dodao:

- Meni je nje žao, ne znam... Nisam trebao da se oglasim, jer nit će znati ona da ceni to, niti njeni fanovi. Većina me je napala i ovo je poslednji put da pominjem te neke stvari.

- Sama je kriva za svoje probleme, nažalost. Ja imam neko svoje mišljenje koje se menja iz dana u dan, ne znam ni ja više... Ko je kriv u tom četvorouglu? To je sve produkt nekih nefunkcionalnih okolnosti tokom godina. Ko zna koliko porodica da uđe u rijaliti bi se ispalilo... Ipak, ne osuđujem nikog - iskren je Đekson.

Izvor: Pink.rs
Foto: djexongram/Instagram

Pogledajte još