NEKA LUNA PREUZME ODGOVORNOST ZA SVOJA DELA, MI JOJ NISMO KRIVI: Anabela Atijas iskreno o ćerkinoj vezi (VIDEO)

Anabela Atijas nastavila je da komentariše sa Ivanom Šopić i Stefanom Karićem dešavanja sa večerašnje "Igre istine". Nakon što je ispričala sve detalje sukoba Jelene Pešić i Gagija Đoganija, Ivana se dotakla njene ćerke Lune Đogani.

Podsetimo, tokom dana Anabela i Luna ponovo su uspele da izglade odnos, ali kao što je Atijasova nekoliko puta isticala, sve dok bude Marko Miljković u njihovim životima, uvek će biti tenzija.

- Marko Miljković je loš, pa je loš, ona da je imala neki stav, ne bi dozvolila da joj se neko upetlja u porodicu, ali kada je vidim, meni bude žao - započela je Ivana.

- Ali ne može da kaže da smo joj mi krivi, kreni da preuzimaš odgovornost za svoja dela - dodala je Anabela.

- Ja se sećam da kada sam je gledala, ja sam je osuđivala, ali je drugačije kada gledaš nekog kako pati pred tobom. Kada je stiglo ono pitanje, ja sam shvatila da su poredili da je Goca dobra, a ti loša majka... Ja sam htela tebe da pitam, pošto, ja nisam majka, ja cenim Gocu i ona se i te kako bori da joj dete bude uspešna, ja sam videla da je ona usmerila ćerku na karijeru i ispostavilo se da je Goca u pravu. Teodora je uspešna i tako treba i meni je drago svako ko uspe, ali meni je delovalo kod tebe da si ti bila fokusirana da ona bude srećna - dodala je Šopićeva .

- Ona je bila poluživa na finalu, svi su se veselili, ona se raspadala. Ali mene su predstavili kao lošu majku i monstruma. Ali ona mora da stoji iza onog šta je potpisala, i ja sam nemoćna. Sada sam rekla da nemam šta da izgubim i došla sam. Danas kad smo otišli da snimamo te profile za Zadrugoviziju, prešli smo kapiju, ona je druga osoba, skakuće, kako ništa ne može da razdvoji majku i ćerku, sve ono što bih ja rekla, ona je rekla. Ja vidim po očima - dodala je Anabela.

- Meni je majka rekla da bežim od oženjenih, meni da je neko rekao da ću ja to da uradim...- ispričala je Šopićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još