CRVENO OBUCI NEK' SLUTI NA RADOST: Selma Bajrami oduševila vrelim izdanjem, pljušte komplimenti! (FOTO)

Atraktivna pevačica Selma Bajrami neretko počasti fanove i pratioce svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, na koje malo ko ostaje imun.

Naime, tridesetdevetogodišnja Tuzlanka ni ovog puta nije razočarala sve koji je prate na socijalnoj platformi Instagram, te je objavila fotku na kojoj je pozirala u crvenom kompletu, a akcenat stavila na svoje bujne grudi.

Selma je ostavila i svoj komentar ispod selfija, gde je rekla da ne može da dočeka da ponovo stane pred publiku, i istakla da joj nedostaju svi oni koji pomno prate njen rad na javnoj sceni na kojoj je zadnje 22. godine.

Zanosna plavuša je u opisu objave napisala:

- Crveno obuci,nek' sluti na radost. Dragi moji, nadam se da će konačno dopustiti veća okupljanja u klubovima. Mnogo mi nedostajete, Bosna, Srbija, cela Evropa, USA, vi koji volite i pratite moj rad zadnje 22g. Jedva čekam da se ponovo družimo, volim vas zauvek.

Da je ostavila pozitivan utisak, govore i koplimenti njenih pratilaca - "Lepo ti stoji crveno", "Tip top", "Vatra", "Bomba", bili su samo neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selma Bajrami (@selmabajrami.star) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: selmabajrami.star/Instagram

Pogledajte još