DIVNA OČEKIVANJA I TRENUCI RADOSTI: Koje horoskopske znake će pratiti sreća ovog leta?

Očekuje nas neverovatno leto snažnih promena, divnih očekivanja i srećnih trenutaka!

Strelac

Očekuje vas prijatna eksplozija emocija, naročito za porodične Strelčeve. Očekuje vas pouzdana i prijatna atmosfera na polju ljubavi i emotivnih odnosa. Imate osećaj da vam budućnost donosi nešto prijatno i uzbudljivo. Snovi počinju da se ostvaruju od 11. avgusta pod uticajem magične Venere. Od temelja počinjete da gradite tvrđave, a sudbina je definitivno na vašoj strani. Najsrećniji dani ovog leta za Strelčeve biće 20. jun, 28. jul i poslednja nedelja avgusta.

Vodolija

Planete vam ovog leta donose brojna iznenađenja. Novi kontakti, ljubavne varnice i zanimljivi susreti počinju da vam donose dobre vibracije već od 5. juna, odnosno dana lunarnog pomračenja.

Ako ste tokom proleća bili besposleni i pomalo apatični, celog juna vas očekuje produktivnost i dobre aktivnosti. Sve što ste započeli početkom juna, možete očekivati da će se ostvariti oko 20. juna. Početkom jula energija će biti manje intezivna usled razočaranja zbog osobe iz bliksog okruženja.

Mudar i ohrabrujući Uran povećava svest kod Vodolija i jača intelektualnu energiju, pa ćete ovog leta lako prevazići mnoge izazove.

U avgustu vas očekuju sjajna iznenađenja, divno okruženje i atmosfera romantike i ljubavi. Moguća su slavlja, venčanja i širenje radosti. Važno je da sve radite umereno i ostanete u ravnoteži. Kada u život uključite izbalansiranost, sreća vas neće napustiti.

Izvor: Astrosudbina.com/Lovesensa.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još