BOLJE DA SAM UMRLA, ROĐENU MAJKU SI PRODALA ZA 200 GRAMA MESA: Anabela doživela nervni slom zbog Lune (VIDEO)

Luna Đogani i njena majka Anabela Atijas ponovo su se posvađale, pa je Anabela izletela iz kuće i počela da vrišti u suzama.

Naime, Luni je zasmetalo to što njena majka pominje Kiju Kockar, ali i Gagijevo nasilje nad njom.

- Ušla si sa namerom da me napraviš najgorom i u tome si uspela! Idi plači slobodno i treba da plačeš! Ona je na jednostavno pitanje pričala drugu priču. U svakom njenom pitanju, gde treba da odgovori normalno, ona priča o tome kako je ja nisam zaštitila od tate, ona se konstantno vraća nazad! U svemu ovome ona podržava zlotvora koji me vređa! Ovo nije moja majka, kada budeš bila moja mama onda ćemo se čuti! Popušite mi k*rac, e! Još koliko imate da s*rete po meni, posle toga me nećete videti u životu - rekla je Luna.

- Rodila sam te, Luno! Tvoj otac me je ubio na mrtvo! Osećam da si ti mali Marko Miljković, rođenu majku si prodala za 200 grama mesa! Molim Andreja da uzme Loli iz kuće, ja sam je uzela i platila, malo pre se zaklela u nju - urlala je Anabela, pa izašla napolje gde su joj utehu pružili Lepi Mića i Mirko Gavrić.

- Ne mogu ovo da trpim! Čime sam ja ovo zaslužila?! Bolje da sam umrla, nego da sam ovo doživela, da me nema! Pamtila sam ih onako lepe, kako me vole, da umrem u mislima kako sam im sve na svetu - vikala je Anabela kroz suze.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još