PRVI KOMŠIJA NOVAK ĐOKOVIĆ: Kaja Ostojić od dečka Matea Pavlovića dobila stan vredan 200.000 evra

Tridesetšestogodišnja Kaja Ostojić napokon se skućila! Pevačici je dečko, šest godina mlađi fudbaler Mateo Pavlović kupio stan u luksuznom delu Novog Beograda, a prvi komšija joj je najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Kako piše "Informer", štoper francuskog kluba "Anže" iskeširao je 200.000 evra za stan od 80 kvadrata.

- Kaja od svoja tri bivša muža nije dobila baš ništa! Mateo je odlepio za njom, planira da je oženi i insistirao je da stan u Beogradu, u kome će zajedno živeti, bude na njeno ime - priča izvor, i dodaje:

- Mesec dana su obilazili stanove. Najpre su bili u Beogradu na vodi, a onda su došli u naselje Vest 65. Tu su pogledali nekoliko stanova i na kraju se odlučili za jedan od 80 kvadrata koji je baš u Noletovom komšiluku.

Kaja do samog potpisivanja ugovora nije znala da će ona biti vlasnik tog stana.

- Kaja se raspametila kad je shvatila da joj je dečko kupio stan, jer to nikad niko nije učinio za nju. Ovih dana biraju nameštaj, a ona po ceo dan zvecka ključevima tog stana i ponavlja da ima najboljeg dečka na svetu - priča Kajina drugarica.

Popularna pevačica i fudbaler planirali su svadbu na leto, ali su je odložili zbog pandemije koronavirusa.

- Mateo ima dosta prijatelja u Francuskoj, gde igra fudbal, kao i u Hrvatskoj, odakle je rodom. Želeo je da na svadbi okupi sve prijatelje i rodbinu, ali to ne bi bilo moguće zbog korone. Zato su on i Kaja rešili da se venčaju dogodine. To će biti njegov prvi brak, a njen četvrti - priča izvor, i dodaje:

- Toliko su sigurni u svoju ljubav da uveliko rade na bebi! Kaja ima ćerku Nikolinu iz prvog braka, koja je već tinejdžerka, i jedva čeka da ponovo postane majka.

Tim povodom novinari su pozvali Kaju, koja se trudila da bude tajnovita.

- O bebi je rano da pričam. Kad se desi, neću kriti lepe vesti - rekla je pevačica, i dodala da nije htela da se skući u Beogradu na vodi, gde su se preselile neke njene kolege:

- Neću u Beograd na vodi, to je sigurno. Odlučili smo se za drugu lokaciju, na Novom Beogradu, ali vam neću reći gde. Saznaćete uskoro.

Podsetimo, Kaja ima tri braka iza sebe. Prvi put se udala sa 19 godina za Nikolu Dragojlovića i u tom braku dobila ćerku Nikolinu. Potom se venčala za košarkaša Uroša Duvnjaka, ali taj brak nije potrajao ni godinu dana. Pre šest godina udala se za di-džeja Džuniora Džeka, a prošle godine rešili su da se raziđu.

Izvor: Informer.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

Pogledajte još