GLUPO ŽENSKO: Estrada u šoku nakon hapšenja Romane Panić

Pevačica Romana Panić danas je uhapšena zbog pljačke novca na bankomatima u Australiji, sa svojim emotivnim partnerom Filipom.

Ova informacija je zaprepastila region, a mnoge njene kolege ne mogu da poveruju u to. Jedan od najpoznatijih srpskih tekstopisaca, Dragan Brajović Braja oglasio se povodom hapšenja Romane Panić i izneo javno svoje mišljenje.

- Romana Panić je dobar čovek, iskren prijatelj, ali kako sam joj oduvek govorio "glupo žensko", jer izbor muškaraca joj je bio blago užasan oduvek. Dosta joj je njene muke, ne osuđujte ženu koju ne znate - napisao je Braja.

Pevačica Neda Ukraden, istakla je da joj je jako žao što čuje da je Romana uhapšena i da prosto ne može da poveruje u to.

- Jako mi je žao, ne verujem u to, to ne liči na nju. Ja Romanu ne znam mnogo, ali onoliko koliko je znam draga je devojka i koleginica i žao mi je ako je to tačno uopšte. Nisam u kontaktu sa njom. Godinama je nisam videla, čak od svoje promocije pre 2, 3 godine - rekla je Neda.

Ni Aca Lukas nije krio da je neprijatno iznenađen vešću da je njegova koleginica Romana uhapšena.

- Nisam se čuo ni video sa Romanom godinama, mislio sam da je u Italiji da se udala, kakva sad Australija. Ne znam šta bih rekao na to iznenađen sam da to čujem - istakao je Lukas.

- Meni ovo sa Romanom nije nimalo smešno. Okej, smešno je. Koji joj je đavo da sebe tako upropasti? - napisala je Goca Tržan na Tviteru.

Romanin kolega Dejan Matić, nije mogao da veruje kad je čuo.

Poznato je da je Panićeva pre tri godine snimila duet sa Dejanom Matićem i da je ta pasma postala megahit.

- Da li si sigurna da je to tačno - pitao je iznenađeno Dejan novinarku.

- Ja nju ne znam kao takvu i uopšte ne mogu da je spojim sa takvim delom. Veruj mi da sam ostao bez teksta. Nisam je video više od godinu dana. Imali smo duet koji je dobro prošao. Ne znam šta da mislim i kažem, osim da mi je to neverovatna priča, koja mi nikako ne ide uz nju - rekao je šokirano Dejan.

Izvor: Blic.rs/Kurir.rs
Foto: romana_panic/Instagram

Pogledajte još