PRAVI SREĆNIK: Američki kamiondžija osvojio četiri miliona dolara na lutriji i to dva puta

Mark Klark iz Mičigena osvojio je lutrijski džekpot od četiri miliona dolara drugi put. Penzionisani vozač kamiona kaže da će mu novi dobitak omogućiti da više vremena provede sa porodicom ali i na pecanju.

Pedesetogodišnjak iz američke države Mičigen nastavio je da kupuje lozove otkad je na lutriji pre tri godine osvojio četiri miliona dolara.

Isti iznos (četiri miliona dolara) osvojio je i sada.

- Iako mnogi učestvuju u igrama na sreću, obično ne očekuju da će baš oni osvojiti milione, ali da se to desi dva puta... To definitivno niko ne očekuje! Teško je rečima opisati kako se trenutno osećam - rekao je Mark.

Priča sa srećnim zapletom započela je u decembru 2017. godine.

Tog meseca, Mark Klark, iz sela Saut Rokvud, kupio je srećku, dok je točio gorivo na benzinskoj stanici u obližnjem gradu Hadsonu.

Kada je skidao bar kod u skladu sa pravilima igre, pridružio mu se kolega. Dok su razgovarali, otkrio je sva polja a dobitak je prvo video Markov kolega.

- Mark, upravo ste osvojili četiri miliona dolara - rekao mu je ushićeno tada.

Nedugo zatim, Mark se penzionisao i živeo povučeno.

Sada je udvostručio novac nakon što je kupio sličnu srećku dok je bio u kupovini.

- Kupio sam loz novčićem koji mi je dao otac pre oko 10 godina. Moj otac je pre godinu dana preminuo i ne mogu a da ne mislim da mi je upravo taj novčić pomogao da osvojim ovaj novac - rekao je Mark.

- Nakon prvog dobitka, povukao sam se s posla i proveo dosta vremena u ribolovu. Moj otac i ja smo uvek zajedno pecali i imam sjajna sećanja na to, tako da će mi ovo pomoći da nastavim sa pecanjem i uživam u vremenu sa sinom i porodicom - rekao je dvostruki srećni dobitnik.

Izvor: RTS
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još