NISAM SREĆNA, DUŠAN MORA DA ODLUČI: Tanja Savić progovorila o krizi u braku

Od kako je suprug Dušan Jovančević sa naslednicima Maksimom i Đorđem otišao u Australiju, pevačica Tanja Savić je tužna. Zbog korone ne može da putuje, te svakog dana razgovaraju putem video-poziva, ali kako je otkrila, to ne može da joj nadomesti veliku želju da ih zagrli.

Popularna pevačica dane provodi u rodnom selu Radinac kraj Smedereva, čekajući trenutak kada će sinove Maksima i Đorđa pogledati preko kamere i maštajući o trenutku kada će ih ponovo zagrliti.

- Od dece sam razdvojena dva meseca i bitno mi je samo da ih zagrlim, jedva čekam taj trenutak. Svaki dan se čujem sa sinovima putem video-poziva, pričam im sve što se dešava ovde, a oni meni šta se dešava tamo, kako provode vreme i šta rade. Mnogo mi nedostaju, zasmeju me i preko telefona, ali nije to to kao kad sam ja uz njih. Avioni ne lete sada, tako da mi je uskraćeno da zagrlim decu. Biću strpljiva, nadam se da ću nekako otići u Australiju i da će se ovo sa koronom uskoro rešiti - priča Tanja i otkriva da i pored sve tuge koju oseća ne dozvoljava sebi da se rasplače pred decom.

- Rasplačem se često kad sam sama, ali nikada pred njima, da oni to vide i osete. Baš mi nedostaju. Teško je i njima, ali oni su dečaci, pa prikrivaju to svoje nezadovoljstvo i taj nedostatak majke. Već znaju da ćemo se čuti svakog dana, uvek u neko određeno vreme, zbog vremenske zone. Pokušam da im nadomestim to što nisam pored njih, stalno govorim: "Dođite, mama vas čeka, mama sređuje kuću". Trudim se da ostanem jaka - sa setom kaže pevačica i ističe da joj je najbitnije da su joj sinovi zdravi i da ne pate dok borave u Australiji:

- Iskreno, nije mi važno šta se piše i šta izlazi o meni. Ono o čemu stalno mislim jesu moja deca. Bitno mi je da su dobro, da imaju sve što im treba, da im po glasu čujem da ne pate. Ostalo sve bude i prođe, samo da mi je njih da vidim.

Ono što pevačici ovih dana vraća osmeh na lice jeste maleni kućni ljubimac kojeg jedva čeka da odvede Đorđu i Maksimu.

- Imamo i novog člana naše porodice kojeg jedva čekam da vide, mala kuca, mali maltezer je kod mene. Pokazujem im ga preko kamere i njima se jako dopada, želeli su da imaju ljubimca - zaključila je Tanja, koja zbog vanrednog stanja nije mogla da otputuje u Australiju, jer nema državljanstvo te zemlje.

Tanja otkriva i da u dalekoj zemlji nije ispunjena i da bi volela da ostane u Srbiji, ali da prema suprugu i dan-danas gaji emocije:

- Život u Australiji mi se ne dopada, više volim Srbiju, ovo je moja domovina, ovde mi je porodica, prijatelji, ovde sam izgradila i karijeru od koje još uvek ne želim da odustanem. Što se mog braka i Dušana tiče, on mora da odluči neke stvari. Volimo se i dalje, teško nam je pala razdvojenost, ali ja u Australiji nisam srećna.

Izvor: Blic.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još