ŠTRAND SUMMER FEST: Proglašen "Najlepši maturski tablo Novog Sada" 2020. godine

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 1. jula do 31. avgusta, održava se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji po četvrti put dočekuje Novosađane i posetioce našeg grada.

Festival namenjen svima, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP "Gradsko zelenilo" koje je omogućilo održavanje festivala, zajedno sa UG "Mali ljudi velika odgovornost".

Svečano otvaranje „Štrand Summer Fest-a“, započelo je izborom najlepšeg maturskog panoa u Novom Sadu, koje Color Media Communications i portal nshronika.rs u saradnji sa OPENS-om (Novi Sad – Omladinska prestonica Evrope) organizuju od prošle godine. Sve fotografije prijavljenih tabloa novosadskih srednjih škola i gimnazija kao i Karlovačke gimnazije sa njihovim lokacijama u gradu mogu se pogledati na Fejsbuk grupi „Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“, a za 5 najlepših tabloa glasali su korisnici društvene mreže Facebook kao i stručni žiri u sastavu: Čarna Milenković ispred Muzeja Vojvodine, Darko Vuković, dizajner, Radivoj Hadžić, fotograf lista "Dnevnik", Gordana Jović, fotograf, Tijana Hen, fotograf, Jelena Mirić, PR OPENS-a, Darko Dozet, fotograf i Slobodan Stefanović, glumac.

Prvo mesto, odnosno tablo sa najviše glasova žirija osvojila je GIMNAZIJA JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ, razred IV-5, prirodno-matematički smer na francuskom i nemačkom jeziku. Nagrada je za svakog u razredu po dve dvodnevne karte za Novosadski Oktoberfest 2021. U ime razreda, nagradu je primila učenica Ema Galić.

Drugo mesto odnosno najviše glasova publike osvojila je GIMNAZIJA ISIDORA SEKULIĆ, razred IV-4, prirodno matematički smer sa 1,168 glasova. Nagrada je za svakog u razredu po dve karte za petak veče Novosadskog Oktoberfesta 2021. U ime razreda, nagradu je primio učenik Marko Braović.

Treće mesto, odnosno najkreativniji tablo na osnovu odluke žirija osvojila je GIMNAZIJA ISIDORA SEKULIĆ, razred IV-5. Nagrada je za svakog u razredu karte za "Room Escape" u Muzeju Vojvodine. U ime razreda, nagradu je primila učenica Lara Jović.

Četvrto mesto, odnosno drugoplasirani tablo na osnovu glasova žirija osvojila je GIMNAZIJA JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ, razred IV-1, prirodno - matematički smer. Nagrada je za svakog u razredu po dve karte za bioskop. U ime razreda, nagradu su primile učenice Katarina Anđelković i Jelena Martinović.

Peto mesto, odnosno drugoplasirani tablo na osnovu glasova publike osvojila je SREDNJA MEDICINSKA ŠKOLA 7. APRIL, smer MEDICINSKA SESTRA TEHNIČAR, razred IV-2 sa 1,026 glasova. Nagrada je za svakog u razredu po dve ulaznice za #BookTalk2020. U ime razreda, nagradu je primila učenica Dunja Dimitrijević.

Publika je tokom jučerašnjeg dana bila u prilici da uživa i u akustičnoj svirci, a za sjajan muzički izbor i veselu atmosferu pobrinuo se Strahinja Acoustic. 

Sve do 31. avgusta posetioci najlepše gradske plaže u Novom Sadu moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima I aktivacijama koje uključuju sportski I dečiji program, nastupe bendova, vežbanje ali I još mnogo drugih aktivnosti.

O rasporedu održavanja svih aktivnosti možete se informisati na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama Štrand Summer Festa kao i putem sajta http://communications.rs/ssf2020/

S obzirom na prošlogodišnje interesovanje i ove godine, svakog četvrtka, organizovaćemo filmsko veče kako biste uz kokice i dobar film upotpunili svoje letnje dane, dok će subota biti rezervisana za dobar provod uz nastupe akustičnih bendova.

Organizatori Štrand Summer Festa pridržavaće se svih propisa i preporuka Vlade Repbulike Srbije u borbi sa korona virusom ali je od velike važnosti da se i sami posetioci festivala pridržavaju aktuelnih mera. Molimo vas da brinete o sebi i drugima poruka je organizatora festivala.

Zvanični sponzor ovogodišnjeg festivala je Apatinska pivara.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.