MIRKA VASILJEVIĆ OTVORILA DUŠU: Želim četvrto dete, ali Vujadin se nećka!

Mirka Vasiljević nagovara nevenčanog supruga Vujadina Savića da naprave četvrto dete! Glumica, koja je sa 20 godina rodila sina Andreja, godinu dana kasnije ćerku Andrijanu, a 2014. sina Mihajla, hoće opet da postane majka!

- Želim četvrto dete, ali Vujadin se nećka. Svestan je da je dete velika obaveza. Voli on decu, ali želi sve da im priušti i nije siguran da li bi mogao finansijski da izgura sve to. Nagovoriću ja njega! - započinje priču Mirka za Informer i nastavlja:

- Razmišljala sam da kupim psa, a onda sam shvatila da je bolje da imam bebu. Treće dete rodila sam sa 24 godine i smatram da sam napravila dovoljno veliku pauzu.

Glumica je rešila da se ne ugleda na svoju generaciju, koja i dalje izlazi po splavovima i menja partnere.

- Moje drugarice tek planiraju decu ili su sada prvi put trudne, pa me zovu za savete oko beba, a ja ničega ne mogu da se setim! Zaboravila sam i njihove grčeve, i muke kad su im rasli zubići, i šta sam im davala da jedu... Volela bih svega toga da se podsetim! - kaže Mirka i dodaje da neće odustati od velike porodice:

- Nijedan moj poslovni uspeh ne može da se poredi sa tim što sam majka troje dece. Istina je da je malo dete mala briga, a veliko velika, ali sam spremna da se uhvatim ukoštac sa svim! Nema veće sreće od kuće pune dece!

Mirka veruje da će Vujadin u naredne četiri godine završiti fudbalsku karijeru, pa će moći više da se posveti porodici.

- Kada završi karijeru, moći će više da mi pomaže. A i tada ćemo biti stacionirani na jednom mestu, što je super za decu. Nikad se nisam žalila, sve sam iznela sama na svojim leđima, ali nije bilo lako svih ovih godina ispratiti Vujadina sa troje male dece. Dešavalo se da nam u petak jave da se u ponedeljak selimo iz Nemačke u Francusku! Takve situacije su bile teške za sve nas, ali nisam želela da se vratim u Beograd i da deca budu odvojena od oca. Zato će biti mnogo lakše kada Vujadin prestane profesionalno da igra fudbal - završava priču glumica.

Mirka kaže da se Vujadin izlečio od korone:

- Uradio je novi test, koji je pokazao da je negativan! On se sve vreme dobro osećao, nije imao nikakvih tegoba. Ja sam kao odgovoran građanin bila sa decom u samoizolaciji 16 dana, nakon čega sam uradila test, koji je pokazao da sam i ja negativna. Bez obzira na sve, čuvamo se i dalje. Odemo napolje da deca voze bicikl, ali ne idemo po restoranima, ne viđamo se sa mnogo ljudi... Čuvamo i sebe i druge!

Izvor: Informer.rs
Foto: mirkavasiljevic/Instagram

Pogledajte još