ILI ĆERKA ILI DROGA: Ana Nikolić ucenila Rastu?!

Stefan Đurić Rasta godinama unazad ne krije da konzumira marihuanu, međutim, njegov novi potez ponovo je uspeo da šokira javnost. Budući da se slikao sa maloletnom ćerkom Tarom, a pored njega je u pepeljari bio zapaljen džoint, digla se opšta frka, a najviše je poludela Ana Nikolić!

Kako se saznaje, Rasta bi mogao da provede između tri i 12 godina u zatvoru zbog krivičnog dela protiv zdravlja ljudi, pa ne čudi što je Ana besna kao ris.

- Rasta je okačio fotografiju sa ćerkom ne mareći mnogo što se u pepeljari vidi zapaljeni džoini. Naravno, svi njegovi pratioci na društvenim mrežama, ali i mediji odmah su optužili repera! Niko ne može da veruje da mrtav hladan konzumira marihuanu čak i kada je dete pored njega - otkriva izvor i dodaje:

- Ana je van sebe od kada je videla tu sliku! Da sve bude gore, Rasta je ubeđivao i lagao da nikada ne puši travu kada je Tara kod njega, a sada će zbog njegovog nesavesnog ponašanja navući Socijalnu službu na vrat. Ana se mnogo trudi oko devojčice, i zaista je majka za primer, zato je u šoku šta ju je snašlo. Kako bi Rastu dozvala pameti, rekla mu je da neće viđati ćerku dok se ne uozbilji. Baš su se ozbiljno posvađali. "Ne mogu da verujem šta ti radiš! Ne zanima me šta radiš sa svojim životom, ali ne možeš da pušiš travu u prisustvu deteta, da li si ti normalan, bre? Zabraniću ti da viđaš Taru dok se ne opametiš! Pa, ti vidi šta je tebi bitnije, to đubre koje konzumiraš ili dete!" Mnogo je ljuta i besna, a posebno je nervira to što je Rasta i nakon svega okačio na Instagram kako ujutru pije kafu i puši buksnu! Ana je toliko besna da neće ni na telefon da mu se javi! - priča izvor blizak pevačici i dodaje:

- Rasta ne vidi ništa loše u tome što puši marihuanu i on je za to da se kod nas legalizuje ta vrsta trave. Čak je i Ani rekao da ne razume zašto bi reagovale socijalne službe i pitao je koja je razlika između roditelja koji pred detetom konzumiraju cigarete. Ona mu je samo besno rekla da izabere da li će da viđa dete ili da puši marihuanu - prepričava  izvor.

Izvor: Star.rs/Svet
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još