OSTVARUJU SVOJE FANTAZIJE: Četiri horoskopska znaka su pravi avanturisti u krevetu

Ako ste strastveni i to umete i želite da to pokažete, onda verovatno pripadate nekom od vatrenih znakova, kao što je, na primer, Ovan. Međutim, postoje znaci horoskopa koji svoju avanturističku prirodu drže pod plaštom i u niskim tonovima.

Vaša namera da isprobate nove stvari u krevetu je samo vaša stvar. Pojedini se snebivaju prema takvim poduhvatima, dok drugi svoje fantazije oživljavaju u krevetu.

Biti avanturistički u seksu znači različite stvari za različite ljude. Slika avanturiste u toku seksualnog odnosa može biti poza 69, dok za druge to uključuje kožu, lisice i sirupe. Seks je vaša lična avantura i sve dok ste na istoj talasnoj dužini kao i vaš partner, možete biti konzervativni ili napredni koliko želite.

Ako spavate sa jednim od sledeća 4 znaka horoskopa, možete očekivati neočekivano...

Vodolija

Vodolija je veoma kreativna i za nju se misionarski seks čini kao propuštena prilika. Baš kao u životu, i ovo nesmetano i otvoreno biće spremno je da isproba sve odjednom, ma koliko čudno izgledale ove ideje. Ako tražite partnera koji svoje slobodno vreme provodi izmišljajući seksualne stavove i uloge, upoznajte Vodoliju. Ako ste neizlečivo romantični i volite slatku i nežnu ljubav, bolje potražite drugi znak.

Riba

Za razliku od Vodolije, Ribe su neizlečivo romantične i zato možda ne mislite da su one najdinamičniji ljubavnici. Riba možda nema divlji seks, ali je u krevetu vatrenija nego što biste očekivali. Umesto da ostvaruje svoje vlastite fantazije, ona više voli da udovolji svom partneru.

Bik

Bik je jedan od najosetljivijih znakova horoskopa, a ono što iznenađuje je da je ovaj kognitivni znak prijemčiv za sve živopisne i smele stvari. Baš kao Ribe, i Bik će doneti nove poduhvate u seksu, ali kada pričamo o iskrenim sklonostima njegovog partnera, rado će ih slediti. Bik traži zadovoljstvo i ništa mu ne donosi veće zadovoljstvo nego ono šta oseća njegov partner.

Vaga

Vaga je po prirodi velikodušna i to je čini erotičnom, kao i partnerom koji voli da eksperimentiše. Zavodljiva je i ima više seksualnih impulsa nego što o njoj mislimo, a pošto je tako maštovita, uvek smisli nove i zanimljive načine kako da zadovolji svog partnera. Seks sa Vagom nije jednosmerna ulica, jer očekuje da će joj partner pružiti istu brigu i pažnju.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još